Kis Grófo és ritkán látott felesége - A bulibáró 8 éve fülig szerelmes Tündébe
Fotókon mutatjuk Kis Grófo ritkán látott feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik már egész fiatalon megtalálják életük párját. Közéjük tartozik az ország egyik legnépszerűbb mulatós sztárja, Kis Grófo is. A 26 éves sztár csupán 18 esztendős volt, amikor megismerkedett Tündével. 

- Pont a szülinapja volt Tündének, amikor leutaztunk megnézni őt. Jól sikerült a lánynéző, kértünk új időpontot, januárban pedig megbeszéltük, májusban esküvő lesz. De nem bírtam ki, februárban lementem, és megszöktettem. Aznap este megtörtént, aminek meg kell történnie, és onnantól kezdve mi házasokként élünk - nyilatkozta 2016-ban a Borsnak.

Három gyermekük született: Lacika 2012-ben, Armandó 2014-ben, Tünde lányuk pedig 2019 májusában látta meg a napvilágot. Bár Kis Grófo és Tünde mindig is egymás hitveseként tekintettek a másikra, a hivatalos esküvőjüket csak 2019. augusztus végén tartották meg.

Kis Grófo augusztus 24-én posztolta az anyakönyvvezetőnél készült közös fotójukat az alábbi képaláírással: "Tündével hivatalosan is férj és feleség vagyunk! Mindenkinek legalább ilyen boldogságot kívánunk! ". A feleség a hófehér ruha helyett egy alkalmi, rózsaszín csipkés ruhában mondta ki a boldogító igent.

Képes összeállításunkban megnézheted Kis Grófo ritkán látott feleségét, Tündét.

Ezt is szeretjük