"Az asszonynak nincs helye az asztalnál" - Kis Grófo kijelentésén megdöbbentek a nézők

Kis Grófo kijelentésein leesett a Frizbi nézőinek álla.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kis Grófo családja évszázados tradíciók mentén éli az életét, ahol a férfi dolgozik, az asszony pedig otthon neveli a gyerekeket. Erről az énekes és édesapja az ATV-n futó Esti Frizbi Hajdú Péterrel vendégeként mesélt.

- Nálunk abszolút nem szokás, hogy a férfi házimunkát végezzen, a nő pedig nem dolgozhat. Hála Istennek nem azon a szinten állunk, hogy kelljen. De olyanról sem lehet szó, hogy az asszony nélkülünk elmenjen mondjuk mulatni. Ha bármilyen vendégünk van, nem ülhet az asztalunkhoz. Neki az a dolga, hogy kiszolgáljon minket. De ha van női társaság, akkor átülhetnek egy másik asztalhoz. Ha nincs, akkor bemegy a konyhába, és elkezd mosogatni. Én azzal értek egyet, hogy az asszonynak nem kell hallgatnia, miről folyik a szó a férfiak között - árulta el Kis Grófo, azaz Kozák László az ATV stúdiójában.

A No Roxa Áj és a Bulibáró 23 éves sztárja mindössze 18 éves volt, amikor feleségül vette kedvesét, Tündét, akivel két gyermeket nevelnek együtt. Az énekes elárulta, mielőtt sor került volna az esküvőre, megszöktette szerelmét.

- A családtagjaim is elkísértek, amikor elmentem Tünde édesapjához, hogy megkérjem a lánya kezét, vagyis hagyományos módon zajlott az egész lánykérés. A két família kitűzte a lagzi időpontját, nyár végén lett volna az esküvő. De én azt a fél évet nem bírtam kivárni, túl hosszú volt, így hát egy hónap múlva megszöktünk. Másnap visszamentünk, és rá egy hétre megtartottuk a menyegzőt - árulta el pár éve a Blikknek.

Fotó: Facebook/Kis Grófo

Bangó Margit dédunokája ilyen gyönyörű lett! Nem csoda, ha büszke rá

Bangó Margit dédunokája, a kis Tina kész hölgy lett. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük