Lusta és elhízott? Király Lindát nem érdeklik a kritikák, inkább másokon segít
Király Linda nem a súlyproblémáin kesereg, inkább más nőknek segít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember nem 50 kiló, lehet akármilyen jó a szakmájában, lehet akármilyen jó ember, meg fogja kapni, hogy kövér, elhízott, lusta - ezt állítja Király Linda.

Az énekesnő, akiről köztudott, hogy pajzsmirigyproblémái miatt küzd súlyfelesleggel úgy döntött, a hozzá forduló nők segítésére létrehozza a Vénusz Projektet. A pajzsmirigyproblémával, PCOS-sel, inzulinrezisztenciával, Hashimoto- vagy egyéb autoimmun betegséggel küzdő nők egymást is tudják azzal segíteni, hogy megosztják tapasztalataikat, de Király Lindának is erőt adnak.

- Nemcsak nekik, nekem is erőt adnak ezek a beszélgetések. Én úgy gondolom, hogy minden betegségnek van egy lelki háttere, és azért is jó az ilyen típusú fórum, mert meg lehet beszélni a problémákat, szakemberek is folyamatosan csatlakoznak hozzánk - mesélte a TV2 Mokka című műsorában.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a magyar sztárok, akik pajzsmirigy problémával küzdenek!

Főkép: TV2 Sajtószoba.

15 kilót fogyott az RTL Klub sztárja

Delhusa Gjon  61 évesen 15 kilót adott le, a változást a Facebook-oldalán mutatta meg. Nem ő az egyetlen, aki az utóbbi hónapokban lefogyott, például Ördög Nóra is nagyon karcsú lett. Nézd meg, kik azok, akik látványosan megváltoztak!

Ezt is szeretjük