Kern András máig viseli súlyos betegsége következményeit

Kern Andrást 2012-es súlyos betegsége után tiltották el szenvedélyeitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kern András 2012-ben súlyos betegségen esett át. Azóta az orvosok szinte az összes szenvedélyétől eltiltották.

Az RTL Klub kamerái előtt őszintén mesélt arról, hogyan változott meg az élete az eset óta.

Mindentől eltiltották

Kern András tavaly év elején kénytelen volt néhány hónap szünetet tartani karrierjében, ugyanis a sok stressz következtében bevérzett a gyomra, és a színész kórházba került. Orvosai akkor gyakorlatilag minden általa kedvelt dologtól eltiltották.

- Kávéról, italról, cigarettáról, stresszről, szinte mindenről le kellett mondanom. Gyomorvérzésem volt, tehát savat nem szabad csinálni a gyomorban. Ezért kell ezeket hanyagolnom. Nem nagy öröm, de hát lehet így élni - árulta el a 65 éves színész.

A leszokás azonban nem is ment olyan nehezen, mint ahogyan ez másoknál lenni szokott.

- Nem kellett azért olyan nagy önfegyelem, jól megijesztettek ugyanis az orvosok, és olyankor le lehet szokni egy pillanat alatt - mondta.

A színház segít

Szenvedélyei közül azonban mégis megmaradt egy: a színház. Ez pedig az összes többit képes feledtetni vele. Ha színpadra lép, minden gond megszűnik körülötte.

- Előadás közben az ember nem akar cigarettázni. Az elkeseredést pedig, amit ezeknek a dolgoknak a megvonása okoz, a színpad feledtetni tudja - mondta.Előadásokból szerencsére nincs hiány, még a nyáron sem pihent: július végén például a Balatonföldvári Szabadtéri Színház, más néven Kultkikötő színpadán volt látható a Lövölde tér című koncerten.
Ezt is szeretjük