Jót tettek neki a plusz kilók? Keresztes Ildikó új külsővel lepte meg a nézőket
Fotók
Keresztes Ildikó 30 év után merte látványosan megváltoztatni külsejét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó új külsővel lepte meg a rajongóit. Hétvégén az X-Faktorban és a tehetségkutató háttérműsorában, az After X-ben a nézők is láthatták a megváltozott énekesnőt. Az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában azt is elárulta, minek köszönhető a megújulás. A leglátványosabb különbség a régi és az új Keresztes Ildikó között a rövid haj. 

- Nagyon-nagyon régen szerettem volna, de nem mertem belevágni. Mindig megmagyaráztam magamnak, hogy biztosan nem örülnének a színházban, kevesebb a lehetőség benne. Aztán pont múltkor, amikor itt voltam nálatok, összefutottam Barabás Évivel a sminkszobában, és azt mondtam neki: na, ki a fodrászod? Most mondd meg nyomban! Aztán persze nem oda mentem, hanem Lilu fodrászához - mesélte.

Az eredménnyel pedig azóta is nagyon elégedett, nem úgy azzal a négy-öt kilóval, ami az utóbbi időben felcsúszott rá. Talán tornászmúltjának köszönhető, hogy még ez a kevés felesleg is zavarja. A férfiak viszont határozottan csinosabbnak találják most, mint amikor vékonyabb volt, elhalmozzák bókokkal. 

Neked hogy tetszik a 49 éves énekesnő új külseje? Nézd meg a képeket!

Melyik frizura előnyösebb?

Várkonyi Andrea az utóbbi egy évben megnövesztette a haját. Jól tette? Ördög Nórának és Liptai Claudiának hogy állnak a hosszabb fürtök? Hát Somának és Pokorny Liának az egyenes haj? Szavazz!

Ezt is szeretjük