Nem köntörfalazott! Valójában ezt gondolja Norbiról Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó a napokban a Fél Kettő műsorában őszintén mesélt mentoráltjairól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik nézik az X-Faktor műsorait, azok jól tudják, a zsűritagok közül Keresztes Ildikó az, aki a szokásosnál is közelebb került mentoráltjaihoz.

A rockénekesnő nem is titkolja, szinte fiaiként tekint Vastag Tomira, Takács Nikolasra és Király L. Norbira, és amikor éppen nincs adás vagy egyéb foglalkozás, még attól sem riad vissza, hogy a saját házában lássa vendégül őket.

Ismeri a titkaikat

De láthattuk már könnyekig meghatódni vagy dühösen kitörni is, ha a helyzet úgy kívánta.

Sőt, néha már-már úgy tűnik, túlságosan is óvja védenceit, és talán észre sem veszi a hibáikat, ami persze a verseny szempontjából nem szerencsés.

Hogy miként látja ezt az érintett? Az RTL Klub Fél Kettő című műsorában erről is kérdezték Keresztes Ildikót, aki meglepően őszintén válaszolt mindenre.

Először is megjegyezte, az, hogy a fiúk csapatából még senkinek nem kellett hazamennie, elsősorban az ő érdemük, hiszen nagyon tehetségesek mindhárman. Ugyanakkor azt is reméli, valamit mégiscsak sikerült hozzátenni a srácok adottságaihoz.

- Norbi olyan, mint én voltam

Vastag Tomit például lelkileg támogatja, az énekes ugyanis mindössze 19 éves, így Ildikó szerint nem úgy jutnak még el hozzá az instrukciók, ahogy kellene. Egy kicsit félti is, mi lesz vele, ha kiesik, bár emellett tudja, Tomi elég értelmes ahhoz, hogy felülkerekedjen a kudarcon.

Nikolas-ról ugyan most nem ejtett szót, de korábban több alkalommal is megjegyzete már, hogy fantasztikus énekesnek, emellett pedig egy csodálatos embernek tartja.

A legtöbbet természetesen Norbiról mesélt a mentor, hiszen köztudott, hogy vele az első pillanattól kezdve remekül megértik egymást.

- Norbi egy olyan személyiség, aki elég ritkán születik, azt gondolom, és egy olyan tehetség, aki nem véletlenül bolondított meg annyi embert - mesélt mentoráltjáról.

Ugyanakkor Norbi énektudásával kapcsolatban sem köntörfalazott: elismerte, hogy a 21 éves srácnak hangilag még bőven van mit fejlődnie. Ám azt is hangsúlyozta, az X-Faktor nem énekverseny, hanem tehetségkutató - ahol tehát olyan embereket keresnek, akik hatással vannak másokra.

Azt is elmondta róla, Norbi sok mindenben emlékezteti saját húszéves önmagára - akkoriban ő is csak ment a saját feje után, és nem hagyta, hogy bárki beleszóljon abba, amit csinál.

- Én sosem akartam a fiúkat megváltoztatni, ami a személyiségükből fakad, csak azt akarom még teljesebbé, még jobbá tenni - zárta a beszélgetést Keresztes Ildikó.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük