Fotó: Keresztes Ildikó mindenhova vele jár! Már a legelső nap meghódította
Keresztes Ildikó új kedvencével érkezett a stúdióba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó szinte mindenhova új kedvencével jár, mindenhova magával cipeli.

Az énekesnő természetesen a Mokka stúdiójába is magával vitte új kutyusát, hogy megmutassa a nézőknek.

Keresztes Ildikó mindenhova vele jár

- Ő Liza, de nem döntöttem még el, hogy Elizabeth Taylor vagy Liza Minnelli, mindenestre nagyon nagy művésznő és hercegnő - mutatta be a  törpe pinscherét Keresztes Ildikó.  

Bő három évvel ezelőtt vesztette el a tacskóját, Füles 14 évig élt. Már akkor tudta, hogy lesz még kutyája, de kedvencét nem akarta és nem is tudta volna egy másik ebbel pótolni. Tudta, hogy egyszer csak eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, kell, hogy legyen kutyája.

- Úgy néz ki, mint egy instant doberman, nem? Beleteszem egy pohár vízbe, akkor nagy doberman lesz belőle - viccelődött a hároméves négylábúról, aki már az első percben meghódította.

Keresztes Ildikó a negyedik gazdája, de nem azért, mert az eb elviselhetetlen lenne. Lassan egy hónapja él nála, nagyon nyugodt, nagyon szociális, kedves, hallgat rá, kiváló jelzőkutya.

- Mivel ilyen pici, mindenhova magammal tudom vinni. Mindenhol volt már, a forgatástól a színházi próbán keresztül. Egy nap alatt megszokta a színházat is. Eleinte még türelmetlen volt, jött-ment a színpadon, aztán utána kikötöttem, és a kis ágyából nézte a próbát - árulta el.

Fotó: Facebook/Mokka, TV2/Mokka

Leadkép és Facebook-kép: MTVA/Penziás Nikolett

Ezt is szeretjük