"Jót tett nekem, hogy felszedtem pár kilót!" - Ez Keresztes Ildikó külsejének titka
Keresztes Ildikó a barátai szerint is remekül néz ki új külsejével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó, az X-Faktor egyetlen női mentora az utóbbi időben több bókot kap, mint valaha.

Ezt elsősorban megújult külsejének, ragyogásának és pozitív kisugárzásának köszönheti, amiért meg is dolgozik.

Jót tett neki pár pluszkiló

- A showbizniszhez hozzátartozik, hogy az emberek kíváncsiak rám, érdekli őket, hogy éppen mit viselek, vagy éppen miért nézek ki jól, avagy rosszul. Én ezt elfogadtam, hiszen ezt az utat választottam - mesélte az énekesnő.

Hozzáteszi, tisztában van vele, hogy megosztó személyiség, szerinte azonban nincs olyan ember, aki mindenkinek megfelel. Aki erre törekszik, az nem is igazán egyéniség.

- Nem is másoknak, hanem elsősorban magamnak akarok megfelelni, illetve azoknak, akik nekem fontosak, akik közel állnak hozzám, és akiknek adok a véleményére. Mostanában például sokan mondják, hogy jót tett nekem, hogy felszedtem pár kilót, illetve az új, rövidebb, vagányabb, rockosabb hajam miatt is sok dicséretet kapok - folytatta.

Mint mondja, formáját elsősorban a jó géneknek köszönheti, de tesz is azért, hogy azt, amit a természettől kapott, megtartsa.

Kisimultabb az arca is

- Kerülöm a nehéz, fűszeres ételeket. Azt szoktam mondani, diétás gyomrom van! Imádom az olasz konyhát, a jó bort, rengeteg friss, nyers zöldséget és gyümölcsöt eszem - árulta el.

Sokaknak feltűnt, hogy a 48 éves sztár arca is kisimultabb, mint korábban. Ezt azonban nem egy drasztikus beavatkozásnak köszönheti.

- Dr. Csernus Krisztina, a Royal Clinics orvosesztétikai központ bőrgyógyásza és kozmetológusa egy bőrdiagnosztikai felmérésen javasolta az orvosi középmély hámlasztást. Ennek a csupán fél órát igénylő eljárásnak a hatására láthatóan újjászületett a bőröm: bársonyossá vált, elhalványodtak, szinte eltűntek a pigmentfoltok és az apróbb ráncok - fedte fel a titkot.

Keresztes Ildikó szerint a rendszeres folyadékfogyasztásra is oda kell figyelni, és arra, hogy nappal milyen krémeket használunk.

- Nem sminkelem magam, csupán fényvédő használatával és különböző vitaminos, hidratáló és regeneráló készítményekkel védem és építem arcbőrömet. Mivel az adások és interjúk alatt erős sminket viselek, így a mindennapokban próbálom óvni a bőrömet - mondta.

Fotó: LifePR

Ezt is szeretjük