Emlékszel Kepes Andrásra? A Desszert műsorvezetője 70 évesen is irtó sármos
Kepes András már tíz éve nincs a képernyőn.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kepes Andrást még tévésként ismerte és szerette meg az ország, a Magyar Televízió, a TV2 és az RTL Klub képernyőjén is viszontláthattuk őt. Olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint az Apropó, az Oázis vagy a Desszert. Utóbbi beszélgetős műsora két csatornán is futott. 2008-ban tért vissza Különös történetek című dokumentumfilm-sorozatával a Magyar Televízióhoz. Az újságíró és műsorvezető munkásságát díjakkal is elismerték, Táncsics Mihály-díjat, Pulitzer-emlékdíjat és Prima Primissima díjat is kapott.

Hetvenévesen is nagyon tevékeny életet él az egykori televíziós személyiség, amellett, hogy a Budapesti Metropolitan Egyetemen oktat, gyerekkori álmát éli, regényeket ír rendszeresen. Legutóbbi műve, az Istenek és emberek 2018-ban került a boltok polcaira. Januárban a Nők Lapja újságírója is készített vele interjút. A beszélgetésben szó volt a külsejéről is, hiszen közösségi oldalán rengeteg rajongója megjegyezte, hogy mennyire sármos lett a szakállal.

- Vicces, de sokan azt mondják, mintha az utóbbi időben fiatalodnék. Már az is megfordult a fejemben, lehet, hogy én egy életen belül reinkarnálódok - viccelődött.

Elmondta, olykor visszanézi régi műsorait, és néha érik is meglepetések.

- Volt olyan műsor, amire úgy emlékeztem, hogy egész jól sikerült, húsz évvel később, visszanézve pedig elég gyatrának láttam. Vagy épp fordítva, máskor utólag sokkal jobbnak tűntek. Ilyenkor már én is néző vagyok. Az is megtörtént, hogy visszanézve egy húsz évvel ezelőtti Desszertet, már elfelejtettem a saját egykori poénjaimat, és jókat nevettem rajtuk. Csodálkoztam is, hogy akkoriban még milyen kifinomult humorom volt - mesélte a lapnak.

Elárulta azt is, türelmetlenül várja már azt, hogy megírja az új könyvét. Már tudja, miről szeretne írni, viszont csak munka közben derül ki számára, hogy működik-e az elképzelése. Kepes András nemcsak a munka, hanem a magánélet területén is teljes életet él. Hat gyermeke és négy unokája boldogítja mindennapjait. Feleségével, Máriával 2000 óta élnek házasságban.

Ezt is szeretjük