7 év után szakítottak! A magyar énekes beismerte, megcsalta párját
De a lány is őt
Kefír és barátnője hét év után szakítottak egymással.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hét év után szakított egymással Kefír, a V-tech együttes énekese és barátnője.

A zenész beismerte, megcsalta barátnőjét, Erika is őt, de a pletykáknak csak egy része igaz.

7 év után szakítottak

A 34 éves sztár egyik szlovákiai fellépésén egy szlovák újság címlapján látta meg a modellt.  Valahogy sikerült hozzá eljuttatnia a telefonszámát, és két héten keresztül sokat beszélgettek telefonon. Ezt követően a lány elment Győrbe egy V-tech koncertre, akkor találkoztak először élőben. Nagyon egymásra találtak és még azon a héten össze is költöztek.

A mesébe illő megismerkedés ellenére a hétéves  kapcsolatnak idén nyáron aztán vége lett, a pletykák szerint azért, mert az énekes párja egyik barátnőjével lépett félre, ő azonban a TV2 Aktív című műsorában cáfolta ezeket a híreket.

- Megvisel minden újságcikk, ami nem igaz. Az igazságot viszont nem szégyellem. Mindkettőnk múltjából kiderültek olyan dolgok, aminek egyikünk sem örült. Az, hogy ki ez a lány, akivel én szerelembe estem, az legyen az én titkom, de nem Erika barátnője - mesélte. 

Beismerte, megcsalta párját

Úgy gondolja, a szakításuknak semmi köze az oly gyakran emlegetett mágikus hetedik évhez. Ő ebben nem hisz. A magyarázat inkább az, hogy elhidegültek egymástól.

- Az évek alatt kétszer megpróbáltuk külön, ám végül újból egymásra találtunk. Ezúttal ez a szakítás véglegesnek bizonyul. Biztos, hogy én is kevesebbet figyeltem Erikára, kevesebb időt fordítottam a kapcsolatunkra. Sokat jártam fellépni, nagyon sokat stúdióztam, Erika is el volt foglalva a saját munkájával, kicsit elmentünk egymás mellett - ismerte el.

Nem haragban váltak el, a mai napig találkoznak egymással, beszélnek telefonon, ha a másiknak valami mondanivalója van. Mivel Kefír zenész, ő a dalaiban is ki tudja magából írni a bánatát. A szakítás óta a munkájába temetkezett és azt állítja, biztos, hogy hallható lesz a dalokon az az időszak is, amin most átment.

- Az nem igaz, hogy nem szeretnék belevágni egy új kapcsolatba. Nagyon vágyom a boldogságra, nagyon szeretnék találni valakit magamnak, de ezt nem erőszakosan csinálom. Nyitott szemmel járok, és ha jön valaki, akkor majd kiderül, hogy készen állok-e az új kapcsolatra vagy sem - cáfolt a beszélgetés végén egy újabb pletykát.

Ezt is szeretjük