Eljegyzés helyett szakított kedvesével Katus Attila
Elárulta az okát
Katus Attila három év után szakított kedvesével, Otíliával, most pedig a Balatonon próbál kikapcsolódni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az mindig fájdalmas, ha egy szerelemnek vége szakad, de legtöbbször szükségszerű, hogy a pár külön utakon folytassa. Valahogy így lehet ez Katus Attilánál is, aki három év után döntött úgy kedvesével, Otíliával,  jobb lesz nekik egymás nélkül.

Mint az aerobic-világbajnok az RTL Klub Reflektor című műsorában elmondta, nem azért döntöttek a szakítás mellett, mert felbukkant az a bizonyos harmadik a kapcsolatukban, hanem mert voltak problémáik, melyeket képtelenek voltak orvosolni.

Problémáik voltak

- Úgy éreztük, hogy nem nagyon megy, és azt gondoltuk, hagyjuk egy picit, és próbálunk távolabbra kerülni, hogy megérezzük egymás hiányát, és hogy milyen súlya van a másiknak egymás életében. Meglátjuk, hogy ez az időszak milyen lesz - vallotta a Reflektor riporterének.

Addig is, míg feldolgozza a történteket, a 37 éves sztár igyekszik tevékenyen tölteni a szabadidejét. Bár a nyári időszakban alig vállal fellépést, személyi edzést egyáltalán nem tart, sőt, egy ideig Budapestet is kerülte, azért a Balatonon aktívan éli mindennapjait.

- Megpróbálom ezt pozitívan kezelni, persze még ha nagyon fájdalmas időszak az életemben, a Balaton pedig egy nagyon jó apropó arra, hogy kicsit pihenjen az ember, elgondolkozzon, hogy igazából mit is szeretne, hiszen a magánéleti döntések mindig a legnehezebbek az ember életében - mesélte.

Testvérével tölti az időt

Így aztán minden nap sokat sportol, keményen edz egyedi kialakítású konditermében, és biciklire is előszeretettel pattan. Mindamellett igyekszik testvérére is időt szakítani, akivel egyébként remekül megértik egymást.

A Balaton partján sokat pecáznak együtt Tamással és annak fiaival, és ilyenkor megbeszélik azokat a dolgokat, melyekre az év közbeni rohanásban nem jut idő. És hogy mit hoz a jövő? Nos, Katus Attila nem csügged, úgy véli, nyitott szemmel kell járni, hogy az ember észrevegye, milyen lehetőségeket kínál majd a sors.

- Én azt szoktam mondani, ne sírj, hogy vége, hanem örülj, hogy megtörtént. Ez egy nagyon szép három év volt, és majd meglátjuk, mit hoz az élet - vonta le a konklúziót a Reflektorban.

Fotók: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük