Kiderült! Kásás Tamás ezért hagyta el váratlanul kedvesét
Kásás Tamás két év párkapcsolat után szakított Heincz Eszterrel, a 2006-os Miss Balaton közönségdíjasával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírre derült fény: Kásás Tamás két év után szakított barátnőjével, Heincz Eszterrel, adta hírül a Bors.

A háromszoros olimpia bajnok vízilabdázó két évvel ezelőtt szeretett bele a 2006-os Miss Balaton szépségverseny közönségdíjas bombázójába, kapcsolatuk pedig nagyon szépen indult.

Olaszországba is vele ment

A kettejük közötti vonzalom kölcsönös volt, a csinos hölgyet ugyanis annyira elbűvölte a 34 éves sármos sportoló, hogy még Olaszországba is követte őt - Kásás Tamás ugyanis 2006 óta az olasz Pro Recco klub játékosa.

2008 júniusában arról számoltak be a lapok, hogy már össze is költöztek, Eszter pedig elsősorban háziasságával gyakorolt nagy hatást Kásásra.

A vízilabdázó akkoriban szűkszavúan csak annyit nyilatkozott, hogy sokat jelent neki kedvese, aki saját bevallása szerint nem tartotta magát többre csak azért, mert a sikeres sztársportoló barátnője.

Nem akarta elkötelezni magát

A pár különválásának pontos okaira nem derült fény, ám a lap tudni véli, szakításukban mindenképpen nagy szerepet játszhatott az, hogy a 34 éves Kásás még nem érezte magát késznek arra, hogy családot alapítson a modellel.

A jóképű szívtipró tehát újra facér, ami minden bizonnyal izgalommal tölti hölgyrajongóit. Most már csak az a nagy kérdés, hogy vajon ki lesz képes elcsábítani a bajnokot, aki korábban Oroszlán Szonja pasija volt.

Kásás Tamás a csinos színésznőn kívül párkapcsolatban élt játékostársa húgával, Bánhidy Szonjával, sőt, még Kelemen Anna is azt állította, hogy titokban hónapokig szeretők voltak, ám ezt Kásás nem erősítette meg.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük