Világsztárral állt össze Karsai Zita! Nem sokáig szomorkodott válása miatt

A Megatánc felfedezettjére tehetsége révén egy világhírű sztár figyelt fel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett a hír novemberben, hogy Karsai Zita két év után elválik férjétől, Margl Tamástól, akivel lángoló szerelemnek indult kapcsolatuk. Az egykori profi sportoló Dubaiban maradt, ahova még májusig edzői szerződése köti, míg a 32 éves táncosnő új élete Németországba vezetett, ahol már régóta szeretett volna élni.

Nem is akárhogyan indult a történet, egy világsztár üzent neki, hogy csak rá vágyik. Közös munkájuk eredményével áprilisban turnéra is indulnak. Addig Zita Magyarországin tölt egy kis időt. Pár hete érkezett haza, és máris új munkába vetette magát: az X-Faktor énekeseinek SYMA csarnokbeli fellépésén működik közre, árulta el a Feminának.

Csak őt akarta

Karsai Zita 2006-ban a Megatánccal, egy évre rá a Sztárok a jégen című, szintén TV2-s produkcióval szerzett országos ismertséget, majd Dubaiba költözött férjével. Miután a négy évig tartó kapcsolat folytatására nem láttak esélyt, a táncosnőnek nem várt fordulatot vett az élete.

Az Egyesült Arab Emirátusokban egy német ügynökséggel dolgozott, ők küldték szét a bemutatkozó videóit. Amikor hazafelé tartott a repülővel, egy hihetetlennek tűnő üzenetet kapott tőlük.

- DJ Bobo azt üzente, mindenképpen találkozni akar velem, rám van szüksége, senki másra, és hogy válogatás nélkül felvesz a 2012-es show-jába, a Dancing Las Vegasba. Azt gondoltam, valami vicc, hiszen az övé a világ egyik legprofibb csapata, olyan nincs, hogy valakit nem néznek meg élőben, csak beválasztják - emlékezett vissza.

Megaprodukcióban szerepel

A svájci énekes, dalszövegíró, táncos és zenei producer valószínűleg a Flashdance című film What a Feeling dalára táncolva látta Zitát, amint az csuromvizesen, egy vízfüggöny mögött adja elő produkcióját. Dancing Las Vegas-t is egy 12 méteres vízfüggönnyel és pezsgő táncjelenetekkel reklámozza DJ Bobo hivatalosoldala.

A Dancing Las Vegas reggeltől késő estig tartó táncpróbái novemberben  fejeződtek be. A produkcióban három kontinens 22 nemzetközileg elismert művésze vesz részt, amelynek során 18 DJ Bobohoz kötődő számra lépnek fel. A márkanévvé vélt showman Zitát is lenyűgözte, aki szerint a profi sztár tudhat valamit, ha fellépésein több ezer embert tud magával ragadni. 

- Hihetetlen, hogy mibe csöppentem bele! Szerintem még Rihanának sincs ilyen színpada. Egy évig építették, a kosztümöket Londonból hozták, már több, mint százezer jegyelkelt, pedig minimum hatezer férőhelyesek a stadionok - mesélte lelkesedéssel.

A németországi és svájci helyszíneket magában foglaló turné április 27-én, Oberhausenben indul, és a tervek szerint november 21-én Berlinben zárul. A programba már most két ráadás és egy új helyszínt iktattak be.

Ezt is szeretjük