Tényleg kicsi a melle? Nézd meg Kárpáti Rebekát bikiniben
Ezért kritizálták?
Kárpáti Rebeka nem kér a nagyobb mellekből - miért is tenné?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy felzúdulást keltett az elmúlt egy hétben az a hír, miszerint a 2013-as Miss Universe Hungary, vagyis a mindössze 18 éves Kárpáti Rebeka kés alá fekszik, mert sokak szerint nagyobb mellekkel jobb eséllyel indulhatna a világversenyen. 

Az egykori Barátok közt-sztár, R. Kárpáti Péter lánya azóta cáfolta a pletykákat. Közölte: ő mindig is a természetesség híve volt, eszébe sem jutna kés alá feküdni, hogy nagyobb melleket kapjon, pláne nem ilyen fiatalon. Az egyedüli változtatás, amit tervez, a fogsorával kapcsolatos: elképzelhető, hogy kihúzzák a bölcsességfogait, azok ugyanis előretolják a fogait.

A Miss Universe Hungary nyereményei közt valóban szerepel egy 1 millió forintos plasztikáztatás is, amit a szépségkirálynő égési sérülteknek ajánlott fel, akik valóban rászorulnak a beavatkozásra. Érthetetlen, hogyan került egyáltalán szóba a szilikonmellek beültetése, hiszen a világverseny szabályai nem engedélyezik a mellnagyobbító műtétet, csak kisebb szépészeti beavatkozásokat.

Az is felfoghatatlan, hogy egy neves plasztikai sebész miért nyilatkozta egy gyönyörű, éppen szépségkirálynővé koronázott lányról azt, hogy szerinte mellnagyobbításra lenne szüksége, sőt, lenne más is, ami beavatkozást igényelne.

- Rebeka nagyon szép lány, de az alkatához talán jobban illene a nagyobb mell. A legtermészetesebb hatás érdekében csepp alakú implantátumot képzelek el, melyet az izom alá ültetek be - nyilatkozta dr. Kárász Tamás a Story magazinnak.

Nézd meg Kárpáti Rebeka bikinis képeit! Szerinted is túl kicsik a mellei?

A TV2 műsorvezetője merész dekoltázzsal

Nemcsak a szépségkirálynő-jelöltek voltak gyönyörűek a TV2 A Szépségkirálynő című műsorában, de a női műsorvezető, Tatár Csilla is lenyűgözően festett. A Dalaarna szalon egy merészen dekoltált estélyi ruhájában vezette a műsort. A Benes Anita által megálmodott, köldökig kivágott darab egyszerre volt szexi és elegáns.

Ezt is szeretjük