Volt kitől örökölnie szépségét! Íme, Kárpáti Rebeka színésznő édesanyja
Fotók
Kárpáti Rebeka és édesanyja, Kenéz Mariann színésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárpáti Rebekának, a 2013-as Miss Universe Hungary cím nyertesének volt kitől örökölnie szépségét. A 18 éves lánynak, aki a plasztikai műtétje körüli pletykákra adott válaszával is kivívta az emberek szimpátiáját, nemcsak az édesapja színművész, hanem gyönyörű édesanyja, Kenéz Mariann is.

Férje, R. Kárpáti Péter mellett ő is évekig a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulatának tagja volt, majd Mikó István hívására a soproni teátrumhoz szerződött. Színésznői karrierjét azonban háttérbe szorította, miután gyermekei, Rebeka és András megszülettek. Persze a színpadnak sem fordított teljesen hátat, szerepelt például a 2006-os Angyali őrizetben című zenés mesejátékban, a férje által rendezett Haccaccáré című zenés komédiában és a Spinoza Színház 2011-ben bemutatott József Jolán, az édes mostoha című előadásában, melyben ő alakította a címszereplőt.

Nézd meg Kenéz Mariann és Kárpáti Rebeka fotóit a múltból és a közelmúltból!

Miért lenne szüksége plasztikai műtétre?

Nagy felzúdulást keltett az elmúlt egy hétben az a hír, miszerint a 2013-as Miss Universe Hungary, vagyis a mindössze 18 éves Kárpáti Rebeka kés alá fekszik, mert sokak szerint nagyobb mellekkel jobb eséllyel indulhatna a világversenyen. Az érintett azóta cáfolta a pletykákat.

Ezt is szeretjük