Tinédzserként ismertük meg a Barátok köztben - Most édesanyaként tért vissza

Kardos Esztert nagy pocakkal láthatjuk viszont a Barátok köztben.

kardos-eszter-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kardos Eszter négy éven át, 2011-ig volt állandó szereplő a Barátok közben. Ő alakította a bajkeverő Vandát, aki durva húzásaival rendszeresen felforgatta a Mátyás király tér lakóinak életét. Az elmúlt nyolc évben is láthattuk visszatérőként a sorozatban, ám Berényi Claudia unokája ezúttal huzamosabb ideig lesz látható az RTL Klub sikerszériájában.

Kardos Eszter visszatért a Barátok köztbe 

- 2011-ben kértem egy kis szünetet, 19 évesen leérettségiztem, majd utána kimentem Ausztriába, ahol majdnem négy évig éltem, síoktatóként dolgoztam. De sokat ingáztam, hazajártam egyetemre, nemrég diplomáztam fotográfusként. Most írom a mesterképzéshez a szakdolgozatomat, ami után kommunikáció- és médiaszakértő leszek - árulta el a fiatal színésznő az RTL Klub Reggelijében.

Mindig is tervben volt, hogy újra visszatér a Barátok közbe, de ehhez természetesen szükség volt az ő élethelyzetének és az alkotók munkájának összehangolására. A sorozatban várandósan láthatjuk viszont Vandát, ez azonban nem fogja megváltoztatni a karaktert. A színésznő szerint biztos, hogy mindenhol fog egy kicsit kavarni, és a nézők nem unatkoznak majd.

- A kisfiam, Erik most lesz egyéves. Az anyaság így nagyon sokat segít a karakter megformálásában, hiszen saját tapasztalatból is tudok építkezni.

Nehéz összeegyeztetni az anyaságot a forgatás hektikusságával, sok szerevezést igényel. Kardos Eszter elárulta, hogy rengeteg támogatás szükséges hozzá a családja és a párja részéről egyaránt. Emellett a stúdióban is próbálnak igazodni hozzá, igyekeznek a jeleneteit összetömöríteni, hogy ne kelljen túl sok napot forgatnia.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love them❤️ #besttimes #happiness #travel #vacation #family #makszem #withhim

Eszter Kardos (@eszterkardos) által megosztott bejegyzés,

- Azt gondolom, hogy minden nőnek szüksége van arra, hogy picit kimozduljon otthonról, kicsit mást csináljon, hogy amikor újra hazamegy, energikusan tudjon megint a belevágni a hétköznapokba. Persze szerencsés helyzetben vagyok, hiszen a hobbim egyben a munkám is, tehát, ha elmegyek forgatni vagy szinkronizálni, az valós feltöltődés számomra.

A Barátok közt szereplői a 2019-es Story gálán

A 2019-es Story-gálára nemcsak Kardos Eszter látogatott el párjával, Rubennel, de a sorozat sok más szereplője is tiszteletét tette a rendezvényen.

Ezt is szeretjük