Reagált a kritikákra! Élő adásban fakadt ki a magyar énekesnő
Karda Bea a TV2 Mokka című műsorában Joshi Bharatnak mesélt kendőzetlenül fájó érzéseiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 61 éves Karda Beáta a TV2 reggeli beszélgetős műsorában, a Mokkában Joshi Bharatnak mesélt az életéről.

Az énekesnő személyiségéről, magánéletéről, sőt, még hibáiról is őszintén beszélt az interjúban.

Fesztiváloktól az énekstúdióig

Karda Bea a hetvenes években tört be a zeneiparba, amikor sorra járta nemcsak a hazai, de a külföldi zenei fesztiválokat is. Az énekeső a Piramis együttes alapító tagjával, Som Lajossal élt házasságban egészen 1987-es válásukig. Közös lányuk, Nikolett ma már 31 éves.

Karda Bea 2004-ben nyitotta meg első énekstúdióját, ahol a tehetséges fiataloknak kínál zenei képzést és fellépési lehetőséget is.

Beát az évek múlásával sokan kritizálták, az énekesnő azonban nem érti, miért kap annyi negatív visszajelzést a külvilágtól.

- Engem édesapám arra nevelt, hogy mindig kedves legyek. Az voltam, és az is akarok lenni, de cserébe nem kapok semmit. Nem értem, miért olyan rosszindulatúak velem az emberek - vallotta a TV2-nek, és azt is elmondta, nagyon hiányoznak neki a szülei, akiket nemrég veszített el.

Őszinte vallomás

Bea azt is elmesélte, legnagyobb hibája az, hogy mindig meg akarta mutatni, mennyire erős, de ez csak a látszat, belül mindig is félszeg és izgulós volt.

Bár igyekszik sokat mosolyogni, az sem igaz, hogy mindig vidám, csak próbálja derűs arcát mutatni a külvilágnak, mivel nem akarja az embereket a problémáival terhelni.

Mindenesetre a rossz élmények ellenére Beának hatvan év fölött még nagyon sok terve van, amit szeretne megvalósítani. Bántja ugyan, hogy a fiatalok kinevetik emiatt, de már nem akar megfelelni az embereknek, és ígéri, ezentúl bátran meg fogja mondani a véleményét.

Fotó: TV2.

Ezt is szeretjük