Tart még a mosolyszünet? Karda Bea magánélete meglepő fordulatot vett
Karda Bea két hónapja szakított kedvesével, mert úgy érezte, a férfi nem őszinte, titkolózik előtte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az átlagos nőknek sem könnyű párra találniuk, hát még az állandó figyelemnek, fokozott médiaérdeklődésnek és kritikának kitett sztároknak.

Az egygyermekes anyuka, Karda Bea is megtapasztalta a párkeresés nehézségeit, a boldogság eufóriáját és a szerelem hullámvölgyeit is.

Nagyon jól megértették egymást

A 60 éves énekesnő sose csinált tikot belőle, hogy belefáradt az egyedüllétbe, és igenis vágyik egy társra. Szívesen mesélt sikereiről és kudarcairól is, márciusban például boldogan számolt be új kedveséről.

Nyíltan vállalta, hogy párjával, a nála nyolc évvel fiatalabb Lacival egy internetes társkeresőn ismerkedett meg, és másfél évig működött is a kapcsolat. Bea szemmel láthatóan ragyogott a boldogságtól, úgy érezte, a férfiban valódi partnerre talált.

- A mai világban nagyon fontos egy ölelés, egy kedves szó. Ezeket én sok éven át nem kívántam senkitől, mert nem találkoztam olyannal, akinek éreztem volna a kisugárzásából, hogy tőle szükségem lenne rá. Lacinál azonnal megéreztem, hogy vele működne - vallotta Bea.

Szakítás után békülés

Nemrég azonban válságba került a kapcsolat, több konfliktus is adódott, ráadásul az énekesnő hiányolta párja őszinteségét, nyitottságát. A népszerű előadó elárulta, végül kezdeményezte a szakítást, mivel úgy érezte, kedvese mégsem kezeli olyan jól a művészléttel járó hangulatingadozást és rendszertelen életmódot.

- A két hónapos krízisen már túl vagyok, és most éjszakákba nyúlóan dolgozom. A munkamániám mindig segít a bajban - vallotta be az énekesnő.

A titkolózással való megérzése is beigazolódott, de szerencsére nem derült ki semmi sötét titok Laci múltjából. Bea elmondása szerint kedvese annyira meg akart felelni neki, hogy félt kimutatni a gyengeségeit vagy a félelmeit.

Ezt a távolságtartást érezte meg Bea, de mára örömmel jelentheti, hogy két hónap mosolyszünet után újra közel kerültek egymáshoz.

- Én nem bírok egyedül lenni, kötődés nélkül nem tudok élni - vallotta be őszintén érzéseit Karda Bea, aki le se tagadhatná, mennyire boldog újra, hogy sikerült megmenteniük a kapcsolatot.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük