Felismernéd? Észbontó bombázó volt fiatalon Karda Bea
Karda Bea énekesnő közel a 60-hoz is gyönyörű, fiatal korában pedig egyenesen bombázó volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea közel a 60-hoz is kirobbanó formában van, jelenléte ma is folyamatos a színpadon, rendszeresen vállal fellépéseket, emellett pedig éneklést tanít.

Az 59 éves szőke művésznőt az egész ország ismeri, arra azonban talán kevesen emlékeznek, hogyan indult el karrierje, milyen volt évtizedekkel ezelőtt.

Édesapja híres zongorista

Zenészcsaládból származik, édesapja, Karda Tibor évekig a Fészek Klub elismert zongoristája volt. Nem csoda, hogy Bea már kislányként érdeklődött a zene iránt, a Magyar Rádió Könnyűzenei Stúdiójában tanult.

Énekesnőként az 1968-as Táncdalfesztiválon debütált Csuda jó fej című dalával, a nagyközönség pedig a hetvenes években ismerhette meg a szőke bombázót.

Külföldön is sikeres

A Gemini és a General együttesek frontemberei segítették karrierje indulásában, de a Piramis zeneszerzői is támogatták a fiatal sztárt, aki hamarosan sikert sikerre halmozott, nevét pedig nemcsak itthon, de Svájcban és Németországban is megismerték.

Azon kevesek közé tartozik, akik fiatalon elért népszerűségeket évtizedeken át meg tudják őrizni, és mindig képesek megújulni.

Karda Beánál a nagy visszatérést a 2002-es év jelentette - ekkor jelent meg a stílusosan Újjászületés címet viselő új lemeze a Nox, illetve a Romantic szerzőpárosának közreműködésével.

Ezt is szeretjük