62 évesen is bomba formában van! Ez Karda Bea titka
Karda Bea szerint nem számít a kor, csak az, hogy harmóniában legyen a test és a lélek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea azt vallja, 60 felett is lehet kívánatos és szép egy nő, még akkor is, ha nem szabatta át az arcát plasztikai sebésszel.

Az énekesnő elárulta a Feminának, hogy hiúnak tartja magát, és mindent megtesz, hogy ne legyen száz kiló, még akkor is, ha nem igazán tudja betartani a diétákat.

Nem a külseje határozza meg a nőt

- Egy nőt nem a külseje határoz meg, vagy az évek és a ráncok száma, hiszen lehetnék én 20 kilóval könnyebb, ha nem sugározna belőlem az életöröm. Bevallom, nagyon plasztikaellenes vagyok, belém egy injekciót sem fognak szúrni. Nekem így tetszik. Ha a testem és a lelkem harmóniában van, a ráncok száma háttérbe szorul - vélekedett.

Elmondta, szeret fiatalosan öltözködni, bár azt nagyon fontosnak tartja, hogy az ember ne tegye magát nevetségessé. Ahogy fogalmazott, szereti a figyelemfelkeltőbb darabokat, ám a túl kihívó, színes, csicsás darabok távol állnak tőle, bár azt bevallotta, rajong a piros színért.

- Egy vidám, impulzív alkat, örök pozitív ember vagyok. Bár nagyon el tudok komolyodni, szontyolodni, nagyon drámaivá tudok alakulni. Van, amikor még egy vígjátéknak a végén is el tudom pityeregni magam. Érzelmi hullámzásaim vannak, ami nálam határtalan széles körben mozog - vallotta be.

Az énekesnő szereti a kihívásokat is, sokat gondolkodik azon, hogy ha többet kapna az élettől, vajon meg merné-e tenni a szükséges lépéseket. Elmondta, három évvel ezelőtt is egy kihívás elé állította az élet, ugyanis állandóan ödémás felfújódások nehezítették az életét. Számos orvosnál járt, végül egy természetgyógyász jött rá, mi állhat a kellemetlen tünetek hátterében. Az énekesnőnél ételallergiát állapítottak meg, kerülnie kell a lisztet, a cukrot, az élesztőt.

A jelszó: mértékletesség

- Amikor megmondta a természetgyógyász, hogy mi a bajom, kinevettem. Azt mondtam, hogy lehetetlen, hogy én, az édességmániás ne egyek lisztet, cukrot. Belebetegedtem a gondolatba, hogy ezeket likvidálnom kell - mondta.

Az énekesnőnek egy év kemény öntartóztatás után végül sikerült átállítania az étkezési szokásait, és mindenkinek azt tanácsolja, próbálja csökkenteni a fentiek fogyasztását. Mint mondta, a diéta miatt a testsúlya nem változott, de átalakult a teste, és többen megjegyezték már, hogy sokkal soványabbnak néz ki.

Azt bevallotta, nehezen tudja betartani a diétákat, sportolni pedig egyáltalán nem szokott. Jelszavaként a mértékletességet tudná megnevezni, azt vallja, az ember megehet egy kis szelet csokoládét is, csak semmit nem szabad túlzásba vinni.

- Ismerjük meg magunkat, hogy mi az, ami jót tesz nekünk, és mi az, ami árt. Évekig panaszkodó, nyavalygó, betegeskedő, gyakran önbizalom-hiányos nő voltam, de amikor kiállsz a színpadra, ez nem látszódhat meg. Én ezen dolgoztam. Próbálom kihasználni az életemet úgy, hogy pozitív legyek, úgy alakítom a dolgokat, hogy nekem jó legyen. Mert ha nekem jó, akkor a környezetem is látni fogja a boldog Karda Beát - vallotta.

Ezt is szeretjük