Végre egy fotó Karda Bea esküvőjéről! Így ment férjhez
Kiderült, hogy milyen nagyszabású esküvője volt Karda Beáta énekesnőnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre kiderült, miért volt akkora titkolózás Karda Bea március eleji esküvője körül.

A 65 éves énekesnő egy nagyszabású tévéshow keretében mondta ki a boldogító igent.

Négy Esküvő

Április 14-én indul és csütörtökönként immár harmadik évadával újra jelentkezik a VIASAT3 Négy Esküvő című műsora.

A házasulandó párok időt, pénzt és energiát nem kímélve igyekeztek, hogy a boldogító igen kimondásának napját életük legemlékezetesebb napjává tegyék. Megható és vidám, ugyanakkor váratlan drámai pillanatokban sem lesz hiány, hiszen a Négy Esküvőt az élet írta.

A felhívásra több száz pár jelentkezett, közülük a legkülönlegesebb jegyesek kaptak lehetőséget, hogy esküvőiket a tévénézők előtt is összemérjék. A néhány tízfős lagzi és a hagyományos sátras, vidéki esküvő mellett helyet kapott egy egzotikus, külföldi házasságkötés, sőt, egy víz alatti búvárnász is.

Minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe. Részt vesznek egymás menyegzőin, maximum tíz-tíz ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt, és akár 20 pontot is adhatnak a hangulatra. Ahogy az előző évadokban, ezúttal is minden héten két esküvőt láthatnak a nézők. A negyedik esküvő után derül ki, hogy ki utazhat el élete párjával egy külföldi nászútra.

A házasulandó párok között hétről hétre ismerős arcokkal is találkozhatnak a nézők: a Négy Esküvő kamerái előtt mondja ki a boldogító igent Karda Beáta és Young G is.

Fotó: VIASAT3/Magócsi Ildikó

Ezt is szeretjük