"Se hűséget, se odafigyelést nem kaptam!" A magyar énekesnő házasságáról vallott
Karda Bea házasságáról mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea a VIASAT3 Négy esküvő című műsorának kamerái előtt úgy mondta ki a boldogító igen, ahogy arról mindig is álmodott.

A 65 éves énekesnő volt már egyszer férjnél, de a házassága nem volt boldog, árulta el a műsor kapcsán.

"Meglehetősen boldogtalan voltam"

Karda Bea 27 évesen egyszer már férjhez ment. 1977-ben Som Lajos zenésznek lett a felesége, de a házasság végül 1988-ban válással végződött. Egy gyermekük született, Nikolett 1981-ben jött világra.

- Nem kaptam ott sem hűséget, sem odafigyelést, meglehetősen boldogtalan voltam. Még a lakodalmunk is elmaradt, egy haláleset miatt nem ünnepelhettünk, ketten elmentünk egy étterembe, ennyi volt az egész - mondta az énekesnő.

Négy évig élt magányos szingliként, aztán a hiábavaló keresgélés után barátnője nyomására regisztrálta magát egy társkereső oldalon.

- Semmiben nem hazudtam, de barna parókában és egy nagy szemüveggel annyira el tudtam változtatni a külsőmet, hogy egy-két kivételtől eltekintve nem hasonlítottak Karda Beához. Fél év alatt négy randevúm volt, úgy éreztem, ez a módszer sem vezet majd eredményre. Aztán eljött egy nap, emlékszem, október 23. volt, és Laci besétált az életembe - árulta el.

Lacival hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg, idén tavasszal pedig 39 év után megkapta az élettől a lehetőséget arra, hogy végre igazi lakodalma legyen. Száz vendéget hívtak meg a lakodalmukba, a szűk családi kör és a kedves barátok mellett a hazai zenei világ színe-java is képviseltette magát.

- A művészi munkámban mindig azt éreztem, hogy én vagyok a középpontban, ám érdekes módon a magánéletemben ezt csak ritkán tapasztalhattam meg. Olyan felszabadult voltam az esküvőmön, hogy a kamerákról is teljesen elfeledkeztem - nyilatkozta Karda Bea.

VIASAT3/Magócsi Ildikó

Ezt is szeretjük