"Nehéz velünk felvenni a ritmust" Kertelés nélkül vallott a Beugró sztárja

Kálloy Molnár Péter elárulta, hogyan indult a karrierje, és kiből lesz jó beugrós.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kálloy Molnár Péter rengeteg rajongóra tett szert az elmúlt években, és ezt részben a Beugrónak köszönheti.

Debreczeny Csaba, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter és Rudolf Péter a Beugró Pluszban

De tévedés azt hinni, hogy a 40 éves színművész tehetségét pusztán a népszerű improvizációs játékban csillogtatja, hiszen emellett rendez, verseket ír, és nem mellesleg két kisgyerkőc édesapja.

Mint Kálloy Molnár Péter elárulta, annak idején exhibicionista gyerek volt, imádott verseket mondani, mégis eleinte normális szakmákban gondolkodott. Mígnem 13 évesen bekerült a debreceni Alföld Gyermekszínpadra, Várhidi Attilához, és rögtön megfertőződött a színjátszással.

Nem is színésznek készült

Olyannyira tehetségesnek tartották, hogy néhány hónap elteltével már címszerepeket játszott, így nem volt kérdés, hogy tanulmányait - immáron célirányosan - az Ady Endre drámatagozatos gimnáziumban folytatja.

Ám a zenélés is gyermekkora óta jelen van az életében: hatévesen kezdett el gitározni, majd 20 év kihagyás után újra elkezdte. Hrutka Róberttel közösen készítette el a Pesti álom című albumát, amivel sokat jár koncertezni.

No és természetesen ott van még a Beugró Plusz, melyben péntek esténként brillírozik kollégáival - és reményeik szerint rátalálnak egy újabb tehetségre is, aki hatodik tagként csatlakozna hozzájuk.

Jól érzi magát a csapatban

A színész szerint ez utóbbi mindenképpen hasznos, hiszen fenntartja a frissességet, ugyanakkor remekül érzi magát az eredeti formációban, Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba mellett.

- Nagyon szeretem az alapcsapatot. Mi gyorsan egymásra hangolódunk egy-egy előadás során, nehéz velünk felvenni a ritmust, mert már alaposan összecsiszolódtunk az évek során - ismerte el.

Magyar sztárapukák gyermekeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hozzátette azt is, hogy szerinte speciális véna kell hozzá, rendezői és dramaturgiai érzékkel és jó értelemben vett gátlástalansággal párosulva. Úgy véli, elég gyorsan meg lehet ismerni a másikat, hiszen sokat elárul az emberről, mire asszociál, milyen megoldó kulcsokat használ improvizáció közben.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- A kiemelkedő színészek közül sokan nem szeretik vagy nem is tudják ezt csinálni, mert nem azon múlik, hogy mennyire jó színész valaki. Ez fordítva is igaz: aki kiemelkedően jól improvizál, nem feltétlenül jó színész - fejtette ki véleményét.

Beugró Plusz: Péntek este 21.15-kor a Viasat3-on. A mai műsorban Balla Eszter, a Madách Színház művésze teszi próbára magát.

Fotók: Viasat3(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1728690&banner=1728691&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük