Kabát Peti 18 éves fia szívtipró volt a szalagavatón: Kevint ritkán mutatja meg

Kabát Peti két képet tett közzé a fia szalagavatójáról. Kevin már magasabb, mint az apja.

kabát-peti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a szalagavatók nagy többsége novembertől januárig bezárólag lezajlik, egy-két iskolában februárban tartják az eseményt - Kabát Peti fiánál is így volt, édesapja posztolt róla.

Az Instagram-bejegyzésben két felvételt tett közzé Kevinről: az elsőn az apa-fia páros egy fotósfalnál áll, a második valószínűleg már az after parti helyszínének közelében lehet a háttérből kiindulva.

Kabát Peti fia a szalagavatón

„Gratulálok fiam!!! Büszke vagyok rád!!!* Szeretlek!*” - írta Kabát a poszthoz, amit a szalagavató hashtaggel látott el, innen lehetett tudni, mi volt a közös képek apropója.

Ritkán látni az apa-fia párost együtt, így mindig elámulunk, szinte kész férfi lett Kevinből. Néhány centivel már magasabb az apukájánál, igazi szívtipró - nem csodálkozunk, hogy felfigyelt rá a divatszakma - erről itt olvashatsz bővebben.

Egyébként van, amiben az apjára ütött, a focihoz való érzéket örökölte tőle. 2023 októberében, amikor Kevin 18 éves lett, Kabát Peti egy fotósorozattal köszöntötte: ennek már a nyitóképén is futballmezt viselt, a további oldalak egyikén pedig az látszott, hogy már gyerekként is rúgta a bőrt. Íme, az a tartalom:

  

Sebestyén Balázs tinédzser fia tiszta apja: megmutatta a 14 éves Benettet

Sebestyén Balázs nagyobbik fiáról, Benettről posztolt egy videót, amin a srác éppen zenél.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük