34 év után vége! A magyar színész a szakítás mellett döntött
Józsa Imre, az Érinthetetlenek orosz maffiózója elhagyta a József Attila Színházat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Józsa Imre, aki az idei nyár egyik legnagyobb színházi attrakciója, az Érinthetetlenek című zenés darab orosz maffiózóját alakítja, 34 év után a szakítás mellett döntött.

A színész ennyi idő után hagyta ott társulatát. Erről, a musicalbeli szerepéről, szinkronmunkáiról és hobbijairól is beszélt a Feminának.

Érinthetetlenek

Józsa Imre elmondása szerint nagyon jól érezte magát az előadások alatt a rosszfiú szerepében, magát a zenés műfajt pedig különösen kedveli.

- Mindig is szerettem a musicalt, az operettet, a zenés színházat, amelyet könnyű műfajként szoktunk emlegetni. A néző számára könnyűnek is tűnhet, hiszen felhőtlen szórakozást kínál, de nekünk, alkotóknak nagyon nagy munkát és szellemi, fizikai kihívást jelent - mesélte a színész a Feminának.

Bár korábbról már ismert néhány színészt az Érinthetetlenekből, az alkalmi társulat ezúttal is tartogatott számára újdonságokat.

- Amikor az ember egy új produkcióra készül ismeretlen emberekkel, akkor mindig van benne egy kihívás: megismerni a másikat. Szeretem ezt a helyzetet, hiszen nyitottnak lenni, tanulni másoktól, új barátokra szert tenni, sose késő - árulta el.

Nicolas Cage magyar hangja

Az Érinthetetlenek mellett azonban az elmúlt évadban játszott a Balfácánt vacsorára, a Toldi és az Oscar című darabokban, illetve a Valaki forrón szereti átiratában is.

Nemrég, közel 34 év után otthagyta a József Attila Színházat és szabadúszó lett, de ettől függetlenül még néhány darab erejéig továbbra is szerepel a színházban.

Nyolc éven keresztül szinkronizálta Anthony Edwardsot, azaz Green Doktort a Vészhelyzetből, jelenleg pedig, mint Nicolas Cage állandó magyar hangja, a Tolvajtempó sztárjának legújabb filmjén dolgozik. Emellett nem csak színészi munkáiról, hanem különleges szabadidős tevékenységeiről is ismert.

- Mostanában nem sok időm jut a hobbijaimra. Nagyon szeretek horgászni és műlegyezni, de szívesen megyek golfozni a barátaimmal is. Kilométereket gyalogolni, részesévé válni a természetnek, számomra valódi feltöltődést jelent. Ezen a nyáron azonban a munkám mellett a családommal töltöm minden időmet, most ők a legfontosabbak - zárta a beszélgetést.

Fotó: facebook.com/erinthetetlenek

Ezt is szeretjük