Többen kedvelik a Barátok közt Tóbiását, amióta tudják, hogy meleg
Szerepéről vallott Józan László
Józan László a Fókuszban mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Józan László április óta alakítja Tóbiás karakterét a Barátok köztben, ahol kőkemény és házsártos főnöknek ismerték meg a nézők, aki folyamatosan borsot tört Gizi és Laci orra alá, amíg a főnökük volt a Mercado üzletláncban.

Aztán Tóbiást elbocsátották, ő pedig Attilánál vállalt munkát - az először ellenszenves férfiből pedig szép lassan rokonszenves lett. Főleg az után, hogy Tóbiás elismerte, a saját neméhez vonzódik.

Többen kedvelik

Azóta egyre közkedveltebb figura a Mátyás király téren, különösen Gizivel és Zsófival van nagy barátságban.

A Vígszínház fiatal színészével - aki jelenleg is számos darabban látható - az RTL Klub Fókuszának riportere beszélgetett, és természetesen meg is kérdezte tőle, nem fél-e, hogy a szerepe miatt a lányok elfordulnak tőle a való életben.

Ám Józan László úgy véli, hogy akkor sem azonosítják az általa játszott karakterrel, ha történetesen gonoszt alakít, így ebben az esetben sem fél ettől.

Ugyanakkor elismerte, akadt már olyan, hogy beszóltak neki az utcán, ám ennek ellenkezője is megtörtént - volt, hogy gratulációt kapott, amiért ilyen bátor, hogy felvállalta másságát.

Örül a szerepnek

Azt is elmondta, Tóbiás karakterével leginkább az elfogadást és a belső vívódást szeretnék megmutatni a nézőknek, amit egy homoszexuális fiatalember átélhet, semmint olcsó poénokkal és sablonokkal illusztrálni, milyen is melegnek lenni.

- A szerep inkább a karakter köré épült helyzetekről szól, hogy egy ilyen jellegű ember hogyan küzd meg a másságával, hogyan mondja el egy társaságban, egy lakóközösségben vagy adott esetben az anyjának - vallotta szerepéről a 27 éves sztár, aki azt is hozzátette, örül a szereppel járó kihívásnak, mert számára fontos, hogy sokféle arcát megmutathassa a közönségnek.

Fotó: baratok.hu, főkép: RTL Klub Sajtóklub.

Miattuk megéri nézni a sorozatot

Képeken a Barátok közt legszexisebb férfi szereplői!

Ezt is szeretjük