8 év után lecserélte párját a magyar énekes - Egy megasztárost választott helyette
Josh és Jutta nyolc év után külön utakon folytatja tovább.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolc év után elváltak Josh és Jutta útjai. A 2006-ban alakult magyar dance-pop együttes  énekese a Megasztár ötödik szériájának egyik felfedezettjét választotta új partneréül.

Josh és Jutta
Josh és Yvette

Szarvas József az RTL Klub szerda reggeli adásában vendégeskedett Lakatos Yvette énekesnővel.

Jutta balesetet szenvedett

- Tavaly februárban volt egy autóbalesete Juttának: az édesanyjával együtt elütötték a zebrán, ami egy nagyon sajnálatos esemény, nyilván akkor le is álltunk, és vártuk, hogy felépüljön. Szerencsére ez május környékére meg is történt, csak ő utána még kért egy kis pihenőt, hogy fel tudja dolgozni, mert mindez lelkileg is megviselte - mesélte Josh a 8:08 - Minden reggel című műsorban.

Az énekes adott is neki időt 2013. december 31-ig, de Jutta, vagyis Szeibert Judit még ekkor sem tudta megmondani, folytatni kívánja-e zenei pályafutását. Végül úgy döntött, polgári pályát választ. Az utóbbi hónapokban Josh már telefonon sem tudta elérni, utoljára az ügyvédjével beszélt.

- Elfogadtam volna magát a tényt, mert az éneklés mellett más dolgokat is csinálok, vannak vállalkozásaim, illetve egy rokon tévécsatornánál dolgozom itt házon belül, de a rajongók, a nézők, a zenekedvelő fiatalok, a megrendelők igényelték a fellépőműsorokat. Léptem fel egyedül, és készítettem dalokat is - ezt pont Jutta javasolta, hogy ne felejtsék el a produkciót - mesélte.

Lakatos Yvette

Josh végül Lakatos Yvette-et, a 2010-es Megasztár felfedezettjét kereste meg azzal, hogy lépjen Jutta helyébe, próbálják meg, hogyan tudnak együtt dolgozni.

- Szeretem ezeket a dalokat, nagyon szívesen eléneklem őket koncerten, aztán szép lassan jönnek az új dalok, amiket közösen készítettünk, így majd szép lassan hozzászoknak az emberek, hogy én énekelek Joshsal - mondta a 29 éves énekesnő.

Még nem kezdték el reklámozni magukat az új felállásban, mégis tele a naptáruk egész nyárra. Az énekes szerint a rajongók számára az a fontos, hogy hallhatják a dalokat, az másodlagos, kivel énekli őket.

Fotó: Facebook/Josh /Josh és Jutta/, www.joshesjutta.com

Ezt is szeretjük