8 év után lecserélte párját a magyar énekes - Egy megasztárost választott helyette
Josh és Jutta nyolc év után külön utakon folytatja tovább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyolc év után elváltak Josh és Jutta útjai. A 2006-ban alakult magyar dance-pop együttes  énekese a Megasztár ötödik szériájának egyik felfedezettjét választotta új partneréül.

Josh és Jutta
Josh és Yvette

Szarvas József az RTL Klub szerda reggeli adásában vendégeskedett Lakatos Yvette énekesnővel.

Jutta balesetet szenvedett

- Tavaly februárban volt egy autóbalesete Juttának: az édesanyjával együtt elütötték a zebrán, ami egy nagyon sajnálatos esemény, nyilván akkor le is álltunk, és vártuk, hogy felépüljön. Szerencsére ez május környékére meg is történt, csak ő utána még kért egy kis pihenőt, hogy fel tudja dolgozni, mert mindez lelkileg is megviselte - mesélte Josh a 8:08 - Minden reggel című műsorban.

Az énekes adott is neki időt 2013. december 31-ig, de Jutta, vagyis Szeibert Judit még ekkor sem tudta megmondani, folytatni kívánja-e zenei pályafutását. Végül úgy döntött, polgári pályát választ. Az utóbbi hónapokban Josh már telefonon sem tudta elérni, utoljára az ügyvédjével beszélt.

- Elfogadtam volna magát a tényt, mert az éneklés mellett más dolgokat is csinálok, vannak vállalkozásaim, illetve egy rokon tévécsatornánál dolgozom itt házon belül, de a rajongók, a nézők, a zenekedvelő fiatalok, a megrendelők igényelték a fellépőműsorokat. Léptem fel egyedül, és készítettem dalokat is - ezt pont Jutta javasolta, hogy ne felejtsék el a produkciót - mesélte.

Lakatos Yvette

Josh végül Lakatos Yvette-et, a 2010-es Megasztár felfedezettjét kereste meg azzal, hogy lépjen Jutta helyébe, próbálják meg, hogyan tudnak együtt dolgozni.

- Szeretem ezeket a dalokat, nagyon szívesen eléneklem őket koncerten, aztán szép lassan jönnek az új dalok, amiket közösen készítettünk, így majd szép lassan hozzászoknak az emberek, hogy én énekelek Joshsal - mondta a 29 éves énekesnő.

Még nem kezdték el reklámozni magukat az új felállásban, mégis tele a naptáruk egész nyárra. Az énekes szerint a rajongók számára az a fontos, hogy hallhatják a dalokat, az másodlagos, kivel énekli őket.

Fotó: Facebook/Josh /Josh és Jutta/, www.joshesjutta.com

Ezt is szeretjük