A Jóban Rosszban sztárjai

Dia

 	Gazdag Tibor - Dr. Pongrácz Péter 	Dr. Pongrácz a Csillagvirág Klinika igazgatója, a kórház lelke és kiváló orvos. A magánéletét azonban nem tudja úgy kordában tartani, mint alkalmazottait. Ami az 1964-es Gazdag Tibort illeti, a nyíregyházi származású színész nős, két fia és egy lánya van. 	Kapcsolódó cikk: 	A TV2 sztárjának gyermeke született előző kapcsolatából »

Gazdag Tibor - Dr. Pongrácz Péter

Dr. Pongrácz a Csillagvirág Klinika igazgatója, a kórház lelke és kiváló orvos. A magánéletét azonban nem tudja úgy kordában tartani, mint alkalmazottait. Ami az 1964-es Gazdag Tibort illeti, a nyíregyházi származású színész nős, két fia és egy lánya van.

Kapcsolódó cikk:
A TV2 sztárjának gyermeke született előző kapcsolatából »

Dia

 	Bozsó Péter - Szlávik Jenő 	Szlávik nyomozó igazi csillagkúti Sherlock Holmes, aki minden kacifántos ügyet felgöngyölít. Bozsó Péter nemcsak színművészként ismert, hanem népszerű szinkronhang is. Otthon párja, Urbán Andrea színésznő és kicsi fiuk várja.

Bozsó Péter - Szlávik Jenő

Szlávik nyomozó igazi csillagkúti Sherlock Holmes, aki minden kacifántos ügyet felgöngyölít. Bozsó Péter nemcsak színművészként ismert, hanem népszerű szinkronhang is. Otthon párja, Urbán Andrea színésznő és kicsi fiuk várja.

Dia

 	Végh Judit - Dr. Steiner Dóra 	Dr.Steiner Dóra amellett, hogy remek orvos, zaklatott magánéletet él, mintha nem tudná eldönteni, szingli legyen-e vagy a párkapcsolatra szavazzon. A Pesti Magyar Színiakadémiát elvégző Végh Judit kiváló lehetőséget kapott a sorozatszereppel, bár korábban színpadon is megmutatta tehetségét.

Végh Judit - Dr. Steiner Dóra

Dr.Steiner Dóra amellett, hogy remek orvos, zaklatott magánéletet él, mintha nem tudná eldönteni, szingli legyen-e vagy a párkapcsolatra szavazzon. A Pesti Magyar Színiakadémiát elvégző Végh Judit kiváló lehetőséget kapott a sorozatszereppel, bár korábban színpadon is megmutatta tehetségét.

Dia

	Jánosi Dávid- Dr. Nemes Viktor	Viktor tehetséges orvos, és jóképűsége miatt a nők is felfigyeltek rá, ám még nem talált rá az igazira. Nem úgy megformálója, Jánosi Dávid, aki kolléganőjével, Legerszki Krisztinával fűzte szorosabbra a viszont, előző kapcsolatából pedig született két kisifa.	Kapcsolódó cikk:	A TV2 nős színésze otthagyta a családját egy tomboló szerelemért »

Jánosi Dávid- Dr. Nemes Viktor

Viktor tehetséges orvos, és jóképűsége miatt a nők is felfigyeltek rá, ám még nem talált rá az igazira. Nem úgy megformálója, Jánosi Dávid, aki kolléganőjével, Legerszki Krisztinával fűzte szorosabbra a viszont, előző kapcsolatából pedig született két kisifa.

Kapcsolódó cikk:
A TV2 nős színésze otthagyta a családját egy tomboló szerelemért »

Dia

 	Száraz Dénes - Tamás atya 	Tamás Atya Csillagkút fiatal, modern felfogású papja, aki aktívan segédkezik a kórház új projektjeiben, és emberi tanácsaival segíti a rászorulókat.  2012 májusában kiírták a sorozatból, a történet szerint villám csapott belé, de a rajongók kérésére visszaírják. A jóképű Száraz Dénes egy sörreklámból lehet ismerős a magyar nézőknek, de rajongói színpadon is találkozhatnak vele.

Száraz Dénes - Tamás atya

Tamás Atya Csillagkút fiatal, modern felfogású papja, aki aktívan segédkezik a kórház új projektjeiben, és emberi tanácsaival segíti a rászorulókat.  2012 májusában kiírták a sorozatból, a történet szerint villám csapott belé, de a rajongók kérésére visszaírják. A jóképű Száraz Dénes egy sörreklámból lehet ismerős a magyar nézőknek, de rajongói színpadon is találkozhatnak vele.

Dia

Létay Dóra - Dr. Pongrácz RékaPongrácz doki húgát, Rékát egészen brutális módon írták ki a sorozatból: a sorozatgyilkossá avanzsált recepciós, Iboly egyik áldozatává vált. Létay Dórát azért nem kell teljesen nélkülözniük a rajongóknak: egyebek közt a Szex és New York Samanthája is az ő hangján szólal meg.

Létay Dóra - Dr. Pongrácz Réka

Pongrácz doki húgát, Rékát egészen brutális módon írták ki a sorozatból: a sorozatgyilkossá avanzsált recepciós, Iboly egyik áldozatává vált. Létay Dórát azért nem kell teljesen nélkülözniük a rajongóknak: egyebek közt a Szex és New York Samanthája is az ő hangján szólal meg.

Dia

	Vad Kati - Janovics Ivett	Bár már nincs a sorozatban, Vad Kati Janovics Ivett szerepében mutathatta meg milliók előtt, hogy égérvényesen maga mögött hagyta felnőtt filmes múltját. A bájos sztár azóta már férjes asszony, és egy tündéri kislány, Málna anyukája.

Vad Kati - Janovics Ivett

Bár már nincs a sorozatban, Vad Kati Janovics Ivett szerepében mutathatta meg milliók előtt, hogy égérvényesen maga mögött hagyta felnőtt filmes múltját. A bájos sztár azóta már férjes asszony, és egy tündéri kislány, Málna anyukája.

Dia

Baronits Gábor - Halász KristófKristóf egy autó-bolond fiú, aki épp pincérkedéssel üti el az idejét. A jóképű, vagány srác minden csinos lánnyal kikezd, mégis kedveli mindenki. Baronits Gábor - aki egyébként Ungár Anikó fia - a valóságban is kedveli a járgányokat, és bizonyára lányokban sincs hiány az életében.

Baronits Gábor - Halász Kristóf

Kristóf egy autó-bolond fiú, aki épp pincérkedéssel üti el az idejét. A jóképű, vagány srác minden csinos lánnyal kikezd, mégis kedveli mindenki. Baronits Gábor - aki egyébként Ungár Anikó fia - a valóságban is kedveli a járgányokat, és bizonyára lányokban sincs hiány az életében.

Dia

Szorcsik Viki - Bóta JuditBóta Judit főnővérként dolgozott a Csillagvirág Klinikán, mígnem Szorcsik Viki 2008-ban elhagyta a sorozatot. Azóta láthattuk a rövid életű 10! című műsor vezetőjeként, és a Macskalépcső darabban szerepel. A férfiak pedig a Playboyban meztelen bájait is megcsodálhatták.

Szorcsik Viki - Bóta Judit

Bóta Judit főnővérként dolgozott a Csillagvirág Klinikán, mígnem Szorcsik Viki 2008-ban elhagyta a sorozatot. Azóta láthattuk a rövid életű 10! című műsor vezetőjeként, és a Macskalépcső darabban szerepel. A férfiak pedig a Playboyban meztelen bájait is megcsodálhatták.

Dia

	Tallós Rita - Helen Tanakis	Helen Tanakis már szintén nem tagja a szereplőgárdának, pedig a kőkemény üzletasszony számos bonyodalmat okozott a Csillagvirág Klinika életében. A szabadfoglalkozású színésznő azonban azóta is színpadon játszik, valamint nevelgeti nagykorú gyermekeit.

Tallós Rita - Helen Tanakis

Helen Tanakis már szintén nem tagja a szereplőgárdának, pedig a kőkemény üzletasszony számos bonyodalmat okozott a Csillagvirág Klinika életében. A szabadfoglalkozású színésznő azonban azóta is színpadon játszik, valamint nevelgeti nagykorú gyermekeit.

Dia

Legerszki Krisztina - Pongrácz BarbaraBarbara Pongrácz doktor egyetlen leánya, nem csoda, ha mindentől és mindenkitől félti, így sok zűrt okozott, mikor a rosszfiú Várnaggyal összejött. Érdekesség, hogy Legerszki Krisztina már a második színésznő, aki a szerepet játssza. Előtte egy szőkeség, Mészáros Kitty borította ki örökké a doki apukát.

Legerszki Krisztina - Pongrácz Barbara

Barbara Pongrácz doktor egyetlen leánya, nem csoda, ha mindentől és mindenkitől félti, így sok zűrt okozott, mikor a rosszfiú Várnaggyal összejött. Érdekesség, hogy Legerszki Krisztina már a második színésznő, aki a szerepet játssza. Előtte egy szőkeség, Mészáros Kitty borította ki örökké a doki apukát.

Dia

	Puskás Peti - Svéd	Svéd nagy álma, hogy egyszer énekes legyen, de ez egyelőre nem adatott meg neki. A szerelem igen, az elől viszont egészen Svédországba menekült. Az egykori Megasztáros Puskás Petinek nincsenek hasonló gondjai, hiszen boldog párkapcsolatban él, és szakmailag sincs oka panaszra.	 

Puskás Peti - Svéd

Svéd nagy álma, hogy egyszer énekes legyen, de ez egyelőre nem adatott meg neki. A szerelem igen, az elől viszont egészen Svédországba menekült. Az egykori Megasztáros Puskás Petinek nincsenek hasonló gondjai, hiszen boldog párkapcsolatban él, és szakmailag sincs oka panaszra.
 

Dia

Damu Roland - Várnagy ElődEgy jó sorozat nem lehet meg rosszfiú nélkül: Várnagy Előd pedig minden feltételnek megfelel, hiszen egyszerre sármos és agyafúrt. Damu Roland 16 éves kora óta játszik színházban, emellett szinkronizál is: az ő hangján szólal meg az NCIS fenegyereke, Tony Dinozzo.

Damu Roland - Várnagy Előd

Egy jó sorozat nem lehet meg rosszfiú nélkül: Várnagy Előd pedig minden feltételnek megfelel, hiszen egyszerre sármos és agyafúrt. Damu Roland 16 éves kora óta játszik színházban, emellett szinkronizál is: az ő hangján szólal meg az NCIS fenegyereke, Tony Dinozzo.

Dia

Gesztesi Károly - Füredi AttilaFüredi Attila az építész, kedélyes, bölcs mackó, aki szeret és tud is élni. Hatalmas szíve van, ezt emberi kapcsolataiban folyamatosan bizonyítja is. Mintha csak Gesztesi Károlyról mintázták volna a szerepet, melyet már több éve alakít. A színművész egyébként színpadon és filmen is játszik, ami pedig a magánéletét illeti, 3 feleségtől 4 gyermeke született.

Gesztesi Károly - Füredi Attila

Füredi Attila az építész, kedélyes, bölcs mackó, aki szeret és tud is élni. Hatalmas szíve van, ezt emberi kapcsolataiban folyamatosan bizonyítja is. Mintha csak Gesztesi Károlyról mintázták volna a szerepet, melyet már több éve alakít. A színművész egyébként színpadon és filmen is játszik, ami pedig a magánéletét illeti, 3 feleségtől 4 gyermeke született.

Dia

 	Liptai Claudia - Dr. Zámori Alexa 	Zámori Alexát a legjobb plasztikai sebészként tartják számon. Okos, szexis és ami a szívén, az a száján. A pasik is képtelenek ellenállni neki, hiszen Füredivel, majd Pongrácz doktorral esik szerelembe. A történet szerint súlyos autóbalesetet szenvedett, jelenleg kómában van.

Liptai Claudia - Dr. Zámori Alexa

Zámori Alexát a legjobb plasztikai sebészként tartják számon. Okos, szexis és ami a szívén, az a száján. A pasik is képtelenek ellenállni neki, hiszen Füredivel, majd Pongrácz doktorral esik szerelembe. A történet szerint súlyos autóbalesetet szenvedett, jelenleg kómában van.

Dia

	Nemes Krisztina - Rita nővér	A Csillagvirág Klinika Rita nővérét alakító Nemes Kriszta elsősorban reklámfilmekből lehet ismerős a tévénézők számára. A fiatal színésznő 2010-ben csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához - ez az év a magánéletében is változást hozott, ugyanis nyáron hozzáment kedveséhez, Tamáshoz.

Nemes Krisztina - Rita nővér

A Csillagvirág Klinika Rita nővérét alakító Nemes Kriszta elsősorban reklámfilmekből lehet ismerős a tévénézők számára. A fiatal színésznő 2010-ben csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához - ez az év a magánéletében is változást hozott, ugyanis nyáron hozzáment kedveséhez, Tamáshoz.

Dia

 	Szabó Zsófia - Betty Tanakis 	Betty Helen Tanakis lánya, aki anyja halála után toppan be a klinikára a tulajdonrész örököseként. A fiatal lány hebrencsnek tűnik, ám Szabó Zsófi  a való életben sokkal megfontoltabb. Gyerekkora óta lovagol, nagy álma, hogy lovas filmben szerepelhessen.

Szabó Zsófia - Betty Tanakis

Betty Helen Tanakis lánya, aki anyja halála után toppan be a klinikára a tulajdonrész örököseként. A fiatal lány hebrencsnek tűnik, ám Szabó Zsófi  a való életben sokkal megfontoltabb. Gyerekkora óta lovagol, nagy álma, hogy lovas filmben szerepelhessen.

Dia

 	Brózik Klára - Dr. Káldor Margit 	A Klinika Margit nővéréből lett doktornő kollégáit és a pácienseket egyaránt elvarázsolta szépségével és kedvességével. Közös megegyezéssel írták ki a sorozatból, a történet szerint Afrikába költözött. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Brózik Klára »

Brózik Klára - Dr. Káldor Margit

A Klinika Margit nővéréből lett doktornő kollégáit és a pácienseket egyaránt elvarázsolta szépségével és kedvességével. Közös megegyezéssel írták ki a sorozatból, a történet szerint Afrikába költözött.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Brózik Klára »

Dia

 	Timon Barna - Bodolai Szabolcs 	A Jóban Rosszban rosszcsontja a szíve mélyén barátokra vágyik, végül a mindig megértő Tamás atya személyében lel bizalmasára. A karaktert megformáló Timon Barnának nincsenek ilyen gondjai, hat testvére mellett soha nem érzi magányosnak magát.

Timon Barna - Bodolai Szabolcs

A Jóban Rosszban rosszcsontja a szíve mélyén barátokra vágyik, végül a mindig megértő Tamás atya személyében lel bizalmasára. A karaktert megformáló Timon Barnának nincsenek ilyen gondjai, hat testvére mellett soha nem érzi magányosnak magát.

Dia

 	Kembe Sorel - Dr. Kalem József 	A tehetséges, fiatal orvos ezidensként érkezett a Csillagvirág Klinikára. Inkább ösztöneire hagyatkozik a gyógyításban, mintsem a száraz tananyagra - makacs természete nem imponál minden kollégának.

Kembe Sorel - Dr. Kalem József

A tehetséges, fiatal orvos ezidensként érkezett a Csillagvirág Klinikára. Inkább ösztöneire hagyatkozik a gyógyításban, mintsem a száraz tananyagra - makacs természete nem imponál minden kollégának.

Dia

 	Madár Veronika - Galambos Gyöngyi 	Gyöngyi nagyon munkabíró teremtés, a Macsek igazi színfoltja volt, amíg ott dolgozott pincérnőként. Szeret mindig mindenről tudni, és mindenbe beleszólni, a pletykák egyik fő forrása Csillagkúton. Az őt alakító Madár Vera a valóságban egészen más, életét a harmónia és a kiegyensúlyozottság jellemzi.

Madár Veronika - Galambos Gyöngyi

Gyöngyi nagyon munkabíró teremtés, a Macsek igazi színfoltja volt, amíg ott dolgozott pincérnőként. Szeret mindig mindenről tudni, és mindenbe beleszólni, a pletykák egyik fő forrása Csillagkúton. Az őt alakító Madár Vera a valóságban egészen más, életét a harmónia és a kiegyensúlyozottság jellemzi.

Dia

 	Marton Róbert - dr. Kardos Zoltán 	Zoltán a klinika nőgyógyásza. Szakmailag több van benne, mint ami, de nem ért hozzá, hogyan menedzselje előrelépését, ezért fellépését olykor félreértik. Nőügyekben nem következetes, elcsábítható, így Ibolyával Pongrácz Rékát is megcsalta, ami a doktornő halálához vezetett. A való életben Marton Róbert boldog párkapcsolatban él, és két gyerkőcöt nevel együtt kedvesével.

Marton Róbert - dr. Kardos Zoltán

Zoltán a klinika nőgyógyásza. Szakmailag több van benne, mint ami, de nem ért hozzá, hogyan menedzselje előrelépését, ezért fellépését olykor félreértik. Nőügyekben nem következetes, elcsábítható, így Ibolyával Pongrácz Rékát is megcsalta, ami a doktornő halálához vezetett. A való életben Marton Róbert boldog párkapcsolatban él, és két gyerkőcöt nevel együtt kedvesével.

Dia

	Cseke Katinka - Bodolai Böbe	Böbe fodrász, de mivel szakmájában még nem tudott elhelyezkedni, érkezésükkor házvezetőnői állást vállalt. A csacsogós, harsány, vidám nőnek megvan a magához való esze, de a pénzzel nem tud bánni, emiatt gyakran bajba kerül. A férje néha hangoskodik és hatalmaskodik, de együtt egy kedves párt alkotnak. Cseke Katinka több éve vált el, ex-férjétől van egy lánya.

Cseke Katinka - Bodolai Böbe

Böbe fodrász, de mivel szakmájában még nem tudott elhelyezkedni, érkezésükkor házvezetőnői állást vállalt. A csacsogós, harsány, vidám nőnek megvan a magához való esze, de a pénzzel nem tud bánni, emiatt gyakran bajba kerül. A férje néha hangoskodik és hatalmaskodik, de együtt egy kedves párt alkotnak. Cseke Katinka több éve vált el, ex-férjétől van egy lánya.

Dia

	Jóban Rosszban	A Jóban Rosszban sorozat a TV2 csatorna saját készítésű szappanoperája, 2005 óta van képernyőn, és napi rendszerességgel jelentkezik, hogy megmutassa a Csillagvirág Klinika dolgozóinak mindennapjait.

Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban sorozat a TV2 csatorna saját készítésű szappanoperája, 2005 óta van képernyőn, és napi rendszerességgel jelentkezik, hogy megmutassa a Csillagvirág Klinika dolgozóinak mindennapjait.

Dia


            	Szorcsik H. Viktória - Bencsik Bea
            	Az 1992-es születésű félvér színésznő fiatal kora ellenére éveken keresztül alakította Bencsik Beát, aki egy naiv, de szeretetreméltó kislány. Végül terhessége miatt lépett ki a sorozatból, 2012-ben adott életet első gyermekének.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Megmutatta gömbölyödő pocakját a TV2 sztárja »

Szorcsik H. Viktória - Bencsik Bea

Az 1992-es születésű félvér színésznő fiatal kora ellenére éveken keresztül alakította Bencsik Beát, aki egy naiv, de szeretetreméltó kislány. Végül terhessége miatt lépett ki a sorozatból, 2012-ben adott életet első gyermekének.

Kapcsolódó cikk:
Megmutatta gömbölyödő pocakját a TV2 sztárja »

Dia


            	Juhász Adrienn - Zimányi Elvira
            	Az 1978-ban született színésznő a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium ének-zene tagozatán érettségizett, ahonnan a Miskolci Nemzeti Színházhoz került, 2002-ben pedig már a Nemzeti Kamara Színház tagjaként lépett fel. 2005 nyarán kapta meg a Jóban Rosszban című sorozat Elvira nővérének szerepét, amelyet azóta is játszik.

Juhász Adrienn - Zimányi Elvira

Az 1978-ban született színésznő a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium ének-zene tagozatán érettségizett, ahonnan a Miskolci Nemzeti Színházhoz került, 2002-ben pedig már a Nemzeti Kamara Színház tagjaként lépett fel. 2005 nyarán kapta meg a Jóban Rosszban című sorozat Elvira nővérének szerepét, amelyet azóta is játszik.

Dia


            	Fábián Anita - Halászné Nagy Szilvia
            	A pécsi színésznőt, aki Halász Szilviát alakítja a sorozatban, tévés és színházi szerepek sorában láthattuk, hiszen kilenc évig a pécsi Nemzeti Színház, hat évig pedig a Budapesti Kamaraszínház tagja volt. Anita korábban hét évig a táncos-koreográfus Keveházy Gábor felesége volt, tőle született Lili nevű kislánya.

Fábián Anita - Halászné Nagy Szilvia

A pécsi színésznőt, aki Halász Szilviát alakítja a sorozatban, tévés és színházi szerepek sorában láthattuk, hiszen kilenc évig a pécsi Nemzeti Színház, hat évig pedig a Budapesti Kamaraszínház tagja volt. Anita korábban hét évig a táncos-koreográfus Keveházy Gábor felesége volt, tőle született Lili nevű kislánya.

Dia

	Szikszai Rémusz - Várnagy Előd	Az 1969-es születésű színész Damu Rolandtól vette át Csillagkút rosszfiújának szerepét 2010-ben, emellett számos színházi darabban játszik, és háromgyermekes apuka.

Szikszai Rémusz - Várnagy Előd

Az 1969-es születésű színész Damu Rolandtól vette át Csillagkút rosszfiújának szerepét 2010-ben, emellett számos színházi darabban játszik, és háromgyermekes apuka.

Fotó: Fotó: pophalo.hu

Dia


            	Sághy Tamás - Vidovszky Nándi
            	A Jóban Rosszban bajkeverőjét, Vidovszky Nándit alakító színész a 2005-ben indult sorozat alapítótagjai közé tartozik. Ahol a rafinált és manipulatív szereplő feltűnik, borítékolható a dráma. A színész 2011-ben, két év kihagyás után tért vissza ismét a képernyőre.

Sághy Tamás - Vidovszky Nándi

A Jóban Rosszban bajkeverőjét, Vidovszky Nándit alakító színész a 2005-ben indult sorozat alapítótagjai közé tartozik. Ahol a rafinált és manipulatív szereplő feltűnik, borítékolható a dráma. A színész 2011-ben, két év kihagyás után tért vissza ismét a képernyőre.

Dia


            	Kondákor Zsófia - Horváth Veronika
            	A Csillagvirág Klinika szerény, visszahúzódó rezidensét, aki betéve tudja az orvosi könyveket, mindenki hamar a szívébe zárja. A csúnyácska lányból aztán igazi szépség válik, akire a szerelem is rátalál.

Kondákor Zsófia - Horváth Veronika

A Csillagvirág Klinika szerény, visszahúzódó rezidensét, aki betéve tudja az orvosi könyveket, mindenki hamar a szívébe zárja. A csúnyácska lányból aztán igazi szépség válik, akire a szerelem is rátalál.

Ezt is szeretjük
Fotó: