Puskás Peti tündéri kisbaba és kisfiú volt

Gyerekkori képek

Puskás Petitől minden bizonnyal évekkel ezelőtt is elolvadtak a lányok, pontosan úgy, mint manapság.

Puskás Peti babaként és kisfiúként is legalább olyan elbűvölő volt, mint amilyen jóképű lett huszonéves korára. A népszerű színész-énekes gyerekkori fotói magukért beszélnek, ábrázolják akár a csecsemő, akár az éppen pancsikoló Petit.

A 25 éves sztár titokzatoskodva elárulta, hogy lakásukban nagyon magas volt az egy négyzetméterre eső művészek száma, a sikerig pedig rögös út vezetett - dolgozott szuvenírboltban, árult könyvet a budapesti Corvin moziban, sőt, még bébiszitterkedett is fél évig.

Folyamatosan fellépett a Megasztár mellett

2005-ben aztán jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába, a verseny során pedig nem csak a televízióban láthattuk.

Rendszeresen fellépett Budapesten a Lovag utcai New Orleans nevezetű szórakozóhelyen, illetve végigturnézta az országot.

Elmondása szerint azonban a fiatalon jött siker és hírnév nem változtatta meg gyökeresen az életét.

Puskás Peti a mai napig a szüleivel él, de nem azért, mert főznek rá, és kimossák a ruháit, hanem mert segíteni akar nekik.

Mindig más lányba botlottak a szülei

A szívtipró elmondta, hogy így szeretné apjának és anyjának viszonozni, hogy felnevelték, és anyagilag támogatták, amíg tanult.

Azt azért hozzátette, hogy egyetlen hátránya volt ennek: szülei szinte mindig más lányba botlottak reggelente.

Ez persze egy ideje már nem fordulhat elő, Peti ugyanis hónapok óta boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Kingával, akivel az interneten ismerkedett meg.

Jóban Rosszban – augusztus 16-tól minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Az énekes a TV2-ben be is mutatta a hölgyet a nézőknek, hiszen úgy érezték, miután kapcsolatuk komolyra fordult, eljött az ideje annak, hogy ne titkolózzanak tovább.

Fotók: www.puskaspeti.hu, Europress

Ezt is szeretjük