Bevallotta! Menthetetlenül szerelmes a Jóban Rosszban színésze
Tóth Roland igazi szelíd motoros, aki egyenesen rajong a járgányokért - nem csak a sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bodolai Bandit alakító Tóth Roland nemcsak a sorozatban, hanem az életben is rajong a motorokért, és ha teheti, minden hétvégén motoros találkozókra jár saját építésű csodajárgányával.

A Jóban Rosszban sztárja már gyerekként beleszeretett a motorozásba, és miután nagypapájától megtanulta a vezetés, szerelés csínját-bínját, a szomszéd fiúkkal bandázott az utcán - minden típust kipróbáltak, amit akkor meg lehetett szerezni.

Korán kezdte

- 14 évesen kezdtem el motorozni, egy piros színű Romettal száguldoztam, ami mindössze 40 km/h végsebességre volt képes - meséli nevetve.

- Aztán sorra jöttek-mentek a járgányok, amíg rá nem találtam a mostanira, pontosabban annak alapjára, és végre megépíthettem álmaim motorját, ami olyan, mintha az ötvenes évek rockabilly korszakából maradt volna itt - tette hozzá Roland, aki szerint a motorépítés már-már művészet.

- Nem könnyű kisakkozni, hogyan idomulnak egymáshoz az innen-onnan beszerzett alkatrészek, ráadásul egy épített motor folyamatos figyelmet igényel, hiszen mindig újabb javítgatnivaló akad rajta. Így akkor sem unatkozom, ha még nincs szezon.

A száguldás szerelmese

Mikor végre beköszönt a jó idő, amikor csak teheti, szenvedélyének hódol. Hétvégenként motoros találkozókra jár, nyáron pedig sorra látogatja a fesztiválokat, ahol nem kis feltűnést kelt kicsit sportos, kicsit huligános vasparipájával.

Otthonosan érezte magát akkor is, mikor a Jóban Rosszban legújabb részeit a Harley Davidson Fesztiválon forgatták.

- Két éve már jártam ezen a fesztiválon, most viszont egy másik oldaláról ismertem meg. Az egész éjszaka tartó forgatás miatt ugyan lemaradtunk a koncertekről, de így is nagyon jó hangulat volt, és mindenképp különleges, emlékezetes marad az a pár nap - mesélte Tóth Roland.

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:45-kor a TV2-n!

Még több extra a Jóban Rosszban oldalán
Nem elég, amit a képernyőn látsz? Kattints a Jóban Rosszban oldalára, és tudj meg mindent Csillagkút lakóiról, vagy válogass az extra videók között, és less be a kulisszák mögé! Nézz körül! »

Hogy mi is történik a Bodolai házaspárral a nem mindennapi nyaraláson, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.

Fotók: Polcz Péter(%oldalmero(500742, 407241)%)

Ezt is szeretjük