Ma indul a Játék határok nélkül! Kiszivárgott képek az adásból
Szombat este az M1-en új részekkel jelentkezik a Játék határok nélkül című vetélkedő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma este, 2014. október 18-án újraindul a kilencvenes évek nagysikerű tévéműsora, a Játék határok nélkül című vetélkedő az M1 műsorán. Az új szériát egy nemzetközi stáb forgatta májusban Budapesten, és minden részt vevő ország ebből készítette el saját változatát. A műsorban ezúttal nem városok, hanem országok, Magyarország mellett Oroszország, Indonézia, Franciaország, Egyiptom és az amerikai kontinens csapata verseng egymással.

A magyar nézők 13 epizódot láthatnak összesen. A 12 fős magyar csapatokban olyan ismert személyiségek is szerepelnek, mint az artista Rippel fivérek, Puskás Peti énekes, Kozmann György és Zala György kenusok, Pulai Imre olimpia bajnok kenus, Szőnyi Ferenc triatlonista és Kovács Nikolett motorversenyző. A csapat kapitánya Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó.

Varga Edit és Harsányi Levente vezeti a vetélkedőt, a kilencvenes évek szériájának műsorvezetője, Gundel Takács Gábor ezúttal narrátorként szerepel a vetélkedőben. A Játék határok nélkülhöz most is használtak vicces, nagyméretű díszleteket, így például egy három méter magas káposztát vagy egy kétméteres teáskannát.

Nézd meg a képeket, mire számíthatsz a vetélkedőben!

Emlékszel még a Spáh ikrekre?

A Família Kft. az 1990-es évek egyik legviccesebb magyar televíziós sorozata volt. Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak főszereplők a sorozat indulása óta eltelt 23 évben!

Ezt is szeretjük