Januárban született sztárok

Nézd meg képgalériánkat, és megtudhatod, milyen magyar és külföldi sztárok születtek januárban.

Dia

	Kate Bosworth	A szőke színésznő kislánykorában díjugratónak készült, szépségére épp egy versenyen figyeltek fel, melynek köszönhetően megkapta A suttogó egyik szerepét, de a legtöbben a Superman visszatérből ismerik. Kate Bosworth január 2-án született.

Kate Bosworth

A szőke színésznő kislánykorában díjugratónak készült, szépségére épp egy versenyen figyeltek fel, melynek köszönhetően megkapta A suttogó egyik szerepét, de a legtöbben a Superman visszatérből ismerik. Kate Bosworth január 2-án született.

Dia

 	Hajdú Steve 	A színész a Heti hetessel szórakoztatja a nézőket, de játszik színpadon, és van egy zenekara is. Hajdú Steve 1971. január 9-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Hajdú Steve »

Hajdú Steve

A színész a Heti hetessel szórakoztatja a nézőket, de játszik színpadon, és van egy zenekara is. Hajdú Steve 1971. január 9-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Hajdú Steve »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Eszenyi Enikő 	Hazánk egyik legsikeresebb színésznője rendezőként is kipróbálhatta magát, 2010-ben pedig ő lett a Vígszínház igazgatója. Eszenyi Enikő 1961. január 11-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Eszenyi Enikő » 	 

Eszenyi Enikő

Hazánk egyik legsikeresebb színésznője rendezőként is kipróbálhatta magát, 2010-ben pedig ő lett a Vígszínház igazgatója. Eszenyi Enikő 1961. január 11-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Eszenyi Enikő »
 

Fotó: TV2

Dia

 	Novodomszky Éva 	Novodomszky Éva mosolygós arcát a tévénézők az MTV-n láthatják már több mint tíz éve - pedig a csinos műsorvezető eredetileg tanárnak készült. 1974. január 19-én született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Novodomszky Éva » 	 

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva mosolygós arcát a tévénézők az MTV-n láthatják már több mint tíz éve - pedig a csinos műsorvezető eredetileg tanárnak készült. 1974. január 19-én született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Novodomszky Éva »
 

Fotó: Europress

Dia

	Barabás Éva	Az RTL Klub bájos műsorvezetőjét a Fókuszban láthatjuk estéről estére, de ő a Portré háziasszonya is. Barabás Évi 1969. január 22-én jött a világra.

Barabás Éva

Az RTL Klub bájos műsorvezetőjét a Fókuszban láthatjuk estéről estére, de ő a Portré háziasszonya is. Barabás Évi 1969. január 22-én jött a világra.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Esztergályos Cecília 	Esztergályos Cecíliát a Família Kft. Ágicájaként zárta szívébe az ország, de a színésznő színpadi és filmes szerepekben is bizonyította tehetségét. 1943. január 26-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Esztergályos Cecília »

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecíliát a Família Kft. Ágicájaként zárta szívébe az ország, de a színésznő színpadi és filmes szerepekben is bizonyította tehetségét. 1943. január 26-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Esztergályos Cecília »

Fotó: Europress

Dia

 	Oláh Ibolya 	A Megasztárral egycsapásra népszerű lett a tiszadobi intézetben nevelkedett Oláh Ibolya, aki teljesen egyedül, autodidakta módon tanult meg énekelni és gitározni. 1978. január 31-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Oláh Ibolya » 	 

Oláh Ibolya

A Megasztárral egycsapásra népszerű lett a tiszadobi intézetben nevelkedett Oláh Ibolya, aki teljesen egyedül, autodidakta módon tanult meg énekelni és gitározni. 1978. január 31-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Oláh Ibolya »
 

Fotó: Europress

Dia

	Kirstie Alley	Kirstie Alley a Nicsak, ki beszél?-ben még igazi bombázó volt, ám az ezredforduló után extrém súlyváltozásaival hívta fel magára a figyelmet. A színésznő 1951. január 12-én született.

Kirstie Alley

Kirstie Alley a Nicsak, ki beszél?-ben még igazi bombázó volt, ám az ezredforduló után extrém súlyváltozásaival hívta fel magára a figyelmet. A színésznő 1951. január 12-én született.

Dia

 	Nagy Feró 	A Nemzet csótányaként is emlegetett Nagy Feró a Beatricével robbant be a magyar zenei életbe, az X-Fantor mentori székéből pedig az énekesjelölteket segítette. 1964. január 14-én született.

Nagy Feró

A Nemzet csótányaként is emlegetett Nagy Feró a Beatricével robbant be a magyar zenei életbe, az X-Fantor mentori székéből pedig az énekesjelölteket segítette. 1964. január 14-én született.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Tabáni István 	Tabáni István festőművész szeretett volna lenni, ám rájött, a zenében is tehetséges. Amikor a Csillag születikbe jelentkezett, múzeumőrként dolgozott. 1978. január 22-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Tabáni István »

Tabáni István

Tabáni István festőművész szeretett volna lenni, ám rájött, a zenében is tehetséges. Amikor a Csillag születikbe jelentkezett, múzeumőrként dolgozott. 1978. január 22-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Tabáni István »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Mariska Hargitay	A gyönyörű barna színésznő ereiben magyar vér is csörgedezik édesapja révén. A sztárt a magyar nézők elsősorban a Különleges ügyosztály című sorozatból ismerik. Mariska Hargitay 1964. január 23-án jött a világra.	Kapcsolódó cikk:	Ilyen volt, ilyen lett: Mariska Hargitay »

Mariska Hargitay

A gyönyörű barna színésznő ereiben magyar vér is csörgedezik édesapja révén. A sztárt a magyar nézők elsősorban a Különleges ügyosztály című sorozatból ismerik. Mariska Hargitay 1964. január 23-án jött a világra.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett: Mariska Hargitay »

Dia

 	Christian Bale 	A szexi színész igazi átváltozóművész: egy-egy szerepe kedvéért akár 30 kilót is képes fogyni, de ha kell, izompacsirtává gyúrja magát. 2010-ben megérdemelten kapta meg a Golden Globe-ot a The Fighterben nyújtott alakításáért. Christian Bale 1974. január 30-án született. 	Kapcsolódó cikk: 	Ilyen volt, ilyen lett: Christian Bale »

Christian Bale

A szexi színész igazi átváltozóművész: egy-egy szerepe kedvéért akár 30 kilót is képes fogyni, de ha kell, izompacsirtává gyúrja magát. 2010-ben megérdemelten kapta meg a Golden Globe-ot a The Fighterben nyújtott alakításáért. Christian Bale 1974. január 30-án született.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen volt, ilyen lett: Christian Bale »

Dia

 	Jakupcsek Gabriella 	Jakupcsek Gabriella színésznőnek készült, ám hamar rájött, nem tud szerepet játszani. A tévézés viszont annál közelebb áll hozzá, bizonyította már számos műsorában. 1963. január 18-án született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Jakupcsek Gabriella »

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella színésznőnek készült, ám hamar rájött, nem tud szerepet játszani. A tévézés viszont annál közelebb áll hozzá, bizonyította már számos műsorában. 1963. január 18-án született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Jakupcsek Gabriella »

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

	Minnie Driver	Az angol színész-énekesnő 1970. január 31-én született. Zenei karrierjét a Puff, Rocks and Brown nevű bandában kezdte. Színésznőként pedig legutóbb a 2007-es Ripple Effect című filmben láthattuk. 2008. szeptember 5-én adott életet Henry nevű fiának, akinek édesapja Josh Brolin.

Minnie Driver

Az angol színész-énekesnő 1970. január 31-én született. Zenei karrierjét a Puff, Rocks and Brown nevű bandában kezdte. Színésznőként pedig legutóbb a 2007-es Ripple Effect című filmben láthattuk. 2008. szeptember 5-én adott életet Henry nevű fiának, akinek édesapja Josh Brolin.

Dia

 	Jim Carrey 	1962. január 17-én született Kanadában, színészi pályafutását pedig olyan nagy sikerű komédiákban kezdte a kilencvenes évek közepén, mint az Ace Ventura - Állati nyomozó, A maszk és a Dumb és Dumber - Dilibogyók. Egyedülálló tehetségét azóta más műfajokban is bizonyította már, legyen szó akár romantikus drámáról vagy misztikus thrillerről.

Jim Carrey

1962. január 17-én született Kanadában, színészi pályafutását pedig olyan nagy sikerű komédiákban kezdte a kilencvenes évek közepén, mint az Ace Ventura - Állati nyomozó, A maszk és a Dumb és Dumber - Dilibogyók. Egyedülálló tehetségét azóta más műfajokban is bizonyította már, legyen szó akár romantikus drámáról vagy misztikus thrillerről.

Dia


            	Doutzen Kroes
            	A holland szépséget egy amsterdami modellügynökség szerződtette le még diákévei alatt. Volt már a Time, a Vogue, a Harper's Bazaar, az Elle és egyéb divatlapok címlapján. 2008-ban ő lett a híres Victoria's Secret egyik angyala. A gyönyörű szupermodell 2010-ben ment férjhez egy holland DJ-hez, rá egy évre pedig életet adott első kisfiuknak is.

Doutzen Kroes

A holland szépséget egy amsterdami modellügynökség szerződtette le még diákévei alatt. Volt már a Time, a Vogue, a Harper's Bazaar, az Elle és egyéb divatlapok címlapján. 2008-ban ő lett a híres Victoria's Secret egyik angyala. A gyönyörű szupermodell 2010-ben ment férjhez egy holland DJ-hez, rá egy évre pedig életet adott első kisfiuknak is.

Ezt is szeretjük
Fotó: