Most lebuktak! Jakupcsek Gabriella ezzel a huszonéves fiúval jár bulizni
Fura?
Jakupcsek Gabriella elárulta, kivel veti bele magát az éjszakába.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella mindig is energikus ember hírében állt, aki kisgyerekes anyukaként is szívesen jár szórakozni.

Mégis sokan meglepődtek, amikor a Balaton Soundon összetalálkoztak az ismert műsorvezetővel és 23 éves fiával, akik elárulták, gyakran buliznak együtt.

A fia vigyáz rá

- Nekem, azt hiszem, alapvető, hogy Marcival megyek ilyen helyekre. Nálunk a családban ez egy nagyon fontos dolog, hogy mindenkinek van valami feladata, szerepe, és ha buli, akkor Marci, ott nincs mese - mesélte az RTL Klub Reflektor című műsorának a 49 éves sztár.

A joghallgató fiú természetesen nagyon vigyáz édesanyjára, és egyáltalán nem tartja furcsának, ha együtt mozdulnak ki. Rendszerint megbeszélik, hogy Marcellnak mikor van találkozója a barátaival, híres anyukája oda már nem kíséri el.

- Vele érzem jól magam, mert ő vigyáz rám, jön velem, de mi nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ha a bulizásról van szó. Elmondja, mit kell tudnom, merre kell mennem - mondta.

Büszkék egymásra

A 23 éves Marci a szívügyeibe is beavatja édesanyját, valamint főzési tanácsokat is tőle kér. A tévés büszke fiaira, akiket szerinte jól nevelt, és igyekezett mindent megadni nekik.

Marci mindössze ötéves volt, amikor a szülei elváltak, de azóta is hálás anyjának, amiért szinte semmit nem vettek észre a dolgokból. A családi idill azóta is tart, a két nagyfiú rajongásig szereti hároméves húgát, Emmát.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük