Újabb műsorvezetőt rúgtak ki a köztévétől! Képeken a tévések, akiktől megvált az MTVA
Műsorvezetők, akiktől 2015-ben megvált az MTVA.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bombaként robbant a hír, hogy a közmédia 130 embert bocsát el a napokban. A munkatársak között van az MTVA egyik közkedvelt műsorvezetője is, Jakupcsek Gabriella, aki olyan sikeres műsorokban látható, mint a Ridikül és a Magyarország, szeretlek! - előbbinek a műsorvezetője, az utóbbi produkcióban az egyik állandó csapatkapitány.

A tévés hétfőn délben, két felvétel között tudta meg, hogy megválnak tőle. A hvg.hu úgy tudja, három részt vettek volna fel a talkshow-jából hétfőn, ám amikor kézhez kapta a leépítésről szóló papírt, taxiba ült, és hazament. A következő felvétel vendégei és a stáb hiába várt rá. A műsorvezető a Blikknek is nyilatkozott, elmondta, megviselte és váratlanul érte a kirúgás. 

- Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra. Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek? Egyelőre saját magamban kell ezt tudatosítanom, olyan váratlanul ért ez az egész. Egyfolytában arra gondolok, hogy valaki megcsíphetne már, és végre felébrednék ebből a rossz álomból – mondta a napilapnak.

Képeken azok a neves műsorvezetők, akiktől 2015-ben vált meg a köztévé - nézd meg őket!

2 millióan látták a magyar híradós bakiját! Még külföldön is rajta nevettek

Nézd meg képes összeállításunkban az emlékezetes magyar híradós bakikat!

Ezt is szeretjük