Elköltözött férjétől Jakupcsek Gabriella! Elárulta az okokat
Jakupcsek Gabriella kislányával Zamárdiban tölti a nyarat, férje pedig ingázik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Régi álma vált valóra Jakupcsek Gabriellának, amikor második otthonukká  alakították a nyaralójukat a Balatonnál. Idén munkahelye is a magyar tenger partja: június 11-től szeptember 2-ig ugyanis a hét minden napján kétórás műsorral jelentkezik Révfülöpről az m1 Balatoni nyár című műsora, amelynek ő is műsorvezetője.

A népszerű tévés tehát idén nyárra elköltözött férjétől: jelenleg kislányával, Emmával élnek tartósan Zamárdiban, párja és fiai pedig ingáznak. Arról is beszélt, hogy a tóparton nagyon mozgékony életet élnek, sokat kirándulnak, és új helyeket fedeznek fel, valamint baráti vitorlázásokat is szerveznek.

Minden megtörténhet

- Nagyon szeretem a vidéket, egészen más az életmódunk és az időbeosztásunk itt, a parton. Rengeteg a baráti összejövetel, a kellemes nyáresti vacsora és beszélgetés. Ilyenkor talán még azokkal az ismerősökkel is sikerül találkozni, akikkel év közben nehéz összehozni egy szabad estét - nyilatkozta a műsorvezető a Balatoni nyár című műsorban.

Gyermekkorában mindig arról álmodott a nyári táborok alkalmával, hogy milyen jó lenne hosszabb ideig a tó partján nyaralni, nem csak, mondjuk, két hetet.

Elhatározta, hogy egyszer minden évszakban látni fogja a Balatont. Ez a vágya valóra is vált, és az ő gyerekei már otthonuknak, és nem csupán nyaralónak tartják a magyar tenger partján álló házat.

Férfias grill

A 49 éves sztár elmesélte azt is, hogy a nyári grillezés náluk rendszeres időtöltés. Elég férfias munkának tartja a főzés ezen válfaját, ezért mindig átadja az irányítást a férjének.

- Nálunk ez a férjem birodalma, a barátainkkal közös és állandó program. Nagyon szeretünk sütögetni, nekem is megvan a feladata, én a köreteket próbálom variálni, azért mindig én vagyok a felelős - árulta el.

A műsorvezető ilyenkor a halat és a bárányt részesíti előnyben, ezek mindenféle variációját imádja.

Forrás: m1/Balatoni nyár

Ezt is szeretjük