Jakupcsek Gabriella: „60 fölött nincs már mire várni, és nem fontos, hogy ki mit szól”

A műsorvezető legújabb könyvével kapcsolatban árult el részleteket.

Jakupcsek Gabriella legújabb könyve
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella fontos témákat boncolgat legújabb, Csakazért is szerelem című könyvében. Többek között azt, hogy soha nincs késő semmihez, és akár még az idősek otthonában is rátalálhat valakire a szerelem. Negyven fölött is megérdemli mindenki a boldogságot, és akár ötven- vagy hatvanévesen is lehet szerelem egy házasságban vagy egy hosszú kapcsolatban.

Jakupcsek Gabriella legújabb könyve

Az egykori műsorvezető igazi riporterként járta körbe az őt foglalkoztató kérdéseket a témában, és nem csupán kérdezett, hanem saját érzéseit, gondolatait és kíváncsiságát is beleépítette a könyvbe, mely szerint merni kell élni túl a sokadik X-en is. Jakupcsek Gabriellával a Dívány készített interjút.

- Elindult egy pozitív folyamat a nőkben, mert elkezdtek önmagukon, a lelkükön dolgozni, épp azért, hogy megtalálják a boldogságukat. Különösen igaz ez az ötvenes, hatvanas korosztályra. Talán azért, mert rájöttek, itt nincs már mire várni, így ők kevésbé függnek a külvilág megítélésétől. Humorosan úgy szoktam mondani, azért nem fontos, hogy mit szól majd a nem tudom én kicsoda, mert a végén úgysem fogod megtudni, hogy mit szólt.

Az interjúban a következő témákról olvashatsz még:

  • milyen kérdésköröket feszegetett előző könyvében, melynek címe: A napos B oldal, és milyen kapcsolat van a két alkotás között;
  • az új könyvben több történettel is találkozhatnak az olvasók: hogyan őrizhető meg a boldogság akár évtizedeken át, illetve hogyan lehet megoldani a nehéz élethelyzeteket;
  • miért csak olyan témákkal foglalkozik, melyek kifejezetten őt is érdeklik;
  • következő könyvében milyen típusú kérdéseket fog boncolgatni.

Jakupcsek Gabriellát 3 éve hívják a TV2 sikerműsorába: ezért nem vállalja semmi pénzért

Jakupcsek Gabriellát évekig lehetett látni a TV2-n. Egy sikerműsorral csábítaná vissza a csatorna, de hiába.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük