Felismered Jakupcsek Gabriellát? 25 évvel ezelőtti fotó került elő róla
Íme, Jakupcsek Gabriella és Szily Nóra 25 éves fotója.

jakupcsek-gabriella-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi fotókat kerített elő Szily Nóra, aki bő 25 évvel ezelőtt együtt rádiózott Jakupcsek Gabriellával.

"Egy rég volt rádióműsor emlékére. Pár napja összefutottunk Gabival, és elfogott a nosztalgia... Egy kép kb. 25 évvel ezelőttről, és egy másik, ami két éve készült. Doszpod Béla volt a szerkesztő anno, a kérdezési stílust illető "szereposztás" pedig: Vincze Kinga a pártatlan, Gabi az értetlen, én pedig az ártatlan. De jó beszélgetéseket készítettünk, huh! Csak néhány név, akik már nincsenek is köztünk: Göncz Árpád, Gregor József, Klapka György, Somló Tamás... Szívemben őrizve" - írta a két kép mellé. 

Az 54 éves Jakupcsekról kevesen tudják, hogy 1981-ben felvették a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahova két évet járt, de rájött, a színészet nem neki való. 1990-ben a Magyar Televíziónál szerkesztő-műsorvezetőként kezdett el dolgozni, de a kilencvenes években rádiózott is, 1998 és 2002 között például a Danubius Rádiónál a Cappuccino tripla című műsort vezette.  

Az 52 éves Szily Nóra pályafutása 1990-ben a Magyar Rádiónál kezdődött, ahol riporterként kezdett el dolgozni, majd 1992-től 1997-ig a Magyar Televízió műsorvezetője lett. Dolgozott az RTL Klubnál, a TV2-nél, a Reflektor illetve a LifeNetwork TV-nél is. Több lapnak is készít interjúkat, publicisztikákat. 2016 októberétől a Femina Klub beszélgetős estjének háziasszonya.

Ezt is szeretjük