Megcsalta a párját? Ezért szakított a magyar műsorvezető kedvesével
Jáksó László kapcsolata véget ért, állítólag feltűnt a színen egy modell, aki elcsavarta a műsorvezető fejét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Véget ért Jáksó László három évig tartó kapcsolata egyetlen hangos szó vagy veszekedés nélkül. A műsorvezető nem szívesen beszél a magánéletéről, most is csak azért tett kivételt, mert annak idején nyíltan vállalta szerelmét Évával.

Mint az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, csak azért áll a nyilvánosság elé, mert a szakításukról is mesélnie kell, mivel nem szeretné, ha valótlan pletykák kapnának szárnyra, ha meglátnák őt valaki mással.

Nincs harmadik fél

A románcnak állítólag nem egy harmadik miatt lett vége, és Jáksónak jelenleg nincs barátnője. Azonban azt lehetett olvasni a lapokban, hogy a Heti hetes házigazdája választásra kényszerült, ugyanis egy egykori modell került közel hozzá, aki már nem tűrte a szerelmi háromszöget.

A műsorvezető nem tagadja, korábban gondolkodtak házasságon és még a közös gyermek is szóba került, ám ezt ő nem tartja kirívó dolognak, szerinte ez az élet rendje. Mint ahogy azon sem kell szerinte megütköznie senkinek, hogy vannak szerelmek, amik viszont elmúlnak és a párok külön folytatják az életüket.

Azt azonban leszögezte, soha többé nem mutatja meg a nyilvánosságnak a párját, ez volt az utolsó alkalom. Felháborodott ugyanis azon, hogy mennyire megkülönböztetik az ismert és a hétköznapi embereket, míg egy ismeretlen pár bátran csókolózhat akár az utcán is, addig ha egy közszereplő ezt teszi, az megvetendő.

Felháborodott a megkülönböztetésen

Az újságíró barátai gyakran mondták neki, fel kell vállalnia kapcsolatát a nyilvánosság előtt is, ám azt nem érti, miért lenne titok és hazugság mindaddig az ő szerelme, ameddig nem szerepel egy újság hasábjain.

Az ismertségnek viszont ára van, ezt ő is tudja, bár ahogy meséli, annak idején nem azért választotta a tévés szakmát, mert híres akart lenni, hanem egyfajta önmegvalósítás volt a cél.

- Vágytam arra, hogy az élet visszajelzést adjon, hogy mégsem vagyok annyira ronda. Ezt most már csak hülyéskedem, de a gimiben ez tényleg életszerű volt. Sok jót kaptam a szakmától, de a párkeresést nem könnyíti meg - vallotta be.

Jáksó Lászlót már több hölggyel is hírbe hozták, először egy pornószínésznővel, majd Terecskei Ritával, végül Kelemen Annával is. Erről később kiderült, hogy csak tréfának szánták és az egész csak egy megrendezett dolog volt.

- Egészen biztosan a megjátszott, megrendezett balhékra fogok menni a sajtóban ezután is, de akit igazán érdekel az én magánéletem és a barátnőm, az nyugodtan írjon nekem, privátban válaszolok - mondta el a Heti hetes házigazdája.

Fotók: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük