Szenzációsan néz ki Jakabos Zsuzsanna - Ezt a fotót posztolta a Facebookon
Jakabos Zsuzsanna egyszerre sportos és észvesztően nőies.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szenzációsan néz ki Jakabos Zsuzsanna azon a fotón, ami hétvégén került ki róla a Miss Balaton Facebook-oldalára. A 25 éves úszó olimpikon is zsűrizi a legszebb lányokat - nekik adott tanácsokat, hogy szerezzenek izmosabb alakot. A képet elnézve az ő külsejét meg sem fogják tudni közelíteni.

A Facebookra hétvégén feltöltött kép
A Miss Balaton zsűritagjaként

"Nagyon jó, ha a karodat és lábadat edzed, de ne feledkezz meg a törzs izmairól sem. Fontos a hátizom, hasizom, oldalsó hasizom, amiket például plank gyakorlattal tudsz erősíteni. A fittball tökéletes eszköz a mélyizmok megmozgatására, és akár otthon is végezhetsz vele gyakorlatokat. De a TRX-et is bátran ajánlom, és ha szeretsz terembe járni, akkor pilates vagy jóga órákat már bárhol találsz." - írta a képhez tanácsként.

Egy másik népszerű úszónőnk, Hosszú Katinka is különleges fotóval lepte meg a hétvégén rajongóit: nem győzték dicsérni őt magát és szép ruháját azon a felvételen, ami a Magyar Úszás Napján készült róla, és amit hétvégén posztolt.

"Klassz ruha, egy szuper sportolóval" - írta az egyik hozzászóló a képhez.

A 25 éves úszónő a medence partján

Jakabos Zsuzsanna bikinis fotói Hawaii-ról

Jakabos Zsuzsanna, akit a londoni olimpia idején a COED magazin minden idők legdögösebb olimpikonjának választott, a versenyek és edzőtáborok mellett olyan egzotikus helyekre is eljutott, mint Phuket vagy Maui.

Fotó: Facebook/Miss Balaton, Zsuzsanna Jakabos (official), Katinka Hosszu

Ezt is szeretjük