Feltárulkozó vallomás! Így élte túl a szakítást A Nagy Duett csinos sztárja
Iszak Eszter szerint fontos, hogy az ember meggyászolja a szakítást, ám utána ő például mindig bulizik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szakítás a hétköznapi embereket és a sztárokat egyaránt nagyon meg tudja viselni, az elszakadást átvészelni pedig sosem könnyű, még akkor sem, ha mindenkinek megvannak a maga biztos módszerei.

Iszak Eszter néhány hete szakított barátjával, Istenes Bencével, az azóta eltelt időszakról, gyászról, fájdalomról és bulizásról pedig az Aktív néhány nappal ezelőtti adásában mesélt őszintén.

Mintha meghalna az ember egyik fele

A 23 éves műsorvezetőnő szerint ez egy borzalmas érzés, de nyilván ezzel mindenki így van, ahogyan ő fogalmazott, pontosan olyan ez, mintha abban a pillanatban meghalna az ember egyik fele.

Nem titkolta el, hogy 17 éves kora óta - néhány hónapos időintervallumokat leszámítva - nem igazán volt egyedül, és a szakítás természetesen őt is nagyon megviselte.

A Nagy Duett csinos sztárja fontosnak tartja, hogy kisírjuk és meggyászoljuk a kapcsolatot, ami véget ért, de hozzátette, hogy semmiképpen sem szabad bezárkózni, mert ő akkor például hamar depressziós lesz.

Le kell foglalnia magát

- Az szokott lenni a taktikám, hogy vagy belevetem magam a munkába, vagy a barátokkal együtt járunk mindenfelé. Az a lényeg, hogy le kell foglalnom magam, mert ha otthon maradok, akkor depresszióba süllyedek nagyon hamar - árulta el.

Ami a metodikát illeti, elmondta, hogy a gyászidőszak elején általában eltávolít mindent, ami exkedvesére emlékezteti a közös otthonukban vagy a lakásában, legyen szó hűtőmágnesekről, fényképekről vagy ajándékokról.

Iszak Eszter azt sem rejtette véka alá, hogy általában pár hétre bezárkózik, és ilyenkor megvárja, amíg leülepednek benne a dolgok, majd beleveti magát a bulizásba.

A VIVA csinos műsorvezetőjét korábban hírbe hozták A Nagy Duett zsűritagjával, Kasza Tiborral, ám románcukat egyikük sem erősítette meg hivatalosan - most pedig nyilatkozatában szingli nőnek állította be magát.

- Azt gondoltam, hogy ha én egyedül leszek, akkor mindennap sírni fogok, nem tudok majd mit kitalálni, nem tudok a szabadidőmben mit tenni, és ahhoz képest annyira jól érzem most magam így egyedül, hogy lehet, marad ez az állapot egy darabig - zárta le a beszélgetést Iszak Eszter.

Fotó: TV2 Sajtóklub

Ezt is szeretjük