Ez lesz a nyár legjobban várt magyar sztáresküvője!
A VIVA TV csinos műsorvezetője feleségül megy a TNT együttes énekeshez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta Dobrády Ákos, a TNT együttes énekese tavaly év elején eljegyezte Iszak Esztert, a VIVA TV műsorvezetőjét, mindenki arra vár, mikor házasodnak össze.

Mivel a lánykérés egy Costa Rica-i nyaraláson történt, elképzelhető, hogy az esküvőre is nagy titokban, a tengerparton kerül sor.

Nyáron lesz az esküvőjük

Iszak Eszter és Dobrádi Ákos ritkán beszélnek magánéletükről, így a fiatal tévésből az esküvővel kapcsolatban csak nehezen tudott néhány információt kiszedni a Mokka két műsorvezetője, Czippán Anett és Kárász Róbert.

Annyit árult el, hogy mindenképpen nyáron házasodnak össze, de azt még meglátják, melyiken: az is lehet, hogy idén, az is, hogy csak később. Az igényeik eltérnek, de kompromisszumképesek. 

- Szerintem általában a férfiak kisebbet szeretnének, a lányok nagyobbat. Majd ezt a kettőt összefésüljük. Igazából én sok mindent elképzeltem, például tengerpartit, hogy legyünk csak ketten a gyönyörű fehér homokban - mondta Iszak Eszti.

Hogy milyen ruhában áll majd az oltár elé, arról nem kívánt beszélni, 2013 nyarán viszont, amikor egy esküvői magazin címlapján szerepelt, azt nyilatkozta: nem szereti a csilivili modelleket, szíve szerint egy hátul teljesen nyitott, ám elöl egyszerű darabot választana, továbbá hogy él-hal masnikért és a bohém kiegészítőkért.

Kíváncsi vagy, hogy tavaly kik voltak azok a magyar sztárok, akik oltár elé álltak? Nézd meg az esküvői fotóikat!

Fotó: Esküvő Classic

Leadkép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük