Az RTL Klub nőcsábászát megint egyik kolléganőjével kapták le - Fotó

Istenes Bence ezzel a fotóval újabb pletykákra adhat okot.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Istenes Bencét, az RTL Klub műsorvezetőjét ismét egyik kolléganőjével kapták le. A Facebook-oldalára is kitett fotóval valószínűleg újabb pletykálgatásra ad okot, hiszen a képen a Reflektor csinos háziasszonyával, Adával látható, aki májusban négy év után szakított párjával.

A 27 éves szívtiprót május végén Kiss Ramónával, a Barátok közt színésznőjével hozták hírbe, miután a közösségi oldalán kiposztolt egy közös fotót a következő szöveggel: "minden perc mit veled töltök, arra ösztönöz, hogy töltsek veled még egy percet... :)))))) @ramona_kiss".

Később mindketten cáfolták, hogy egy pár lennének, Istenes Bence annyit mondott, csak gegnek szánta a posztot, hozzátéve, hogy szereti a szép nők társaságát.

Az X-Faktor fiatal műsorvezetője szereti bizonytalanságban tartani a rajongóit, akik számára az is követhetetlen volt, hogy egy párt alkot-e még Csobot Adéllal, a tehetségkutató felfedezettjével. Kettejükről május 1-jén posztolt egy közös fotót, de a kommentelők hiába kérdezgették, sokadszorra is összejöttek-e, választ nem kaptak.

Tiniként még nem volt a nők bálványa

Istenes Bencéért számtalan fiatal nő rajong. Persze ő sem volt mindig olyan sármos, mint most, ezt bizonyítja az a fotó, amelyet a 89.5 Music FM Facebook-oldalán tettek közzé az Önindító műsorvezető-triójáról. Nézd meg őket!

Fotó: Facebook/Istenesbence

Leadkép és Facebook-kép: RTL Klub/Bársony Bence

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük