64 évesen is vállalta az apaságot! A magyar énekesnek gyönyörű a lánya

Képek

Képeken azok a magyar sztárok, akik idős fejjel lettek apák.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban nem ritka, hogy valaki idős fejjel lett először vagy ismét apa, a magyar hírességek között is találunk olyan férfiakat, akik őszes halántékkal örülhettek a gyermekáldásnak.

Az Omega 72 éves énekese, Kóbor János nem bánja, hogy nála 23 évvel fiatalabb szerelme, Deme Zsóka 2007-ben egy kislánnyal ajándékozta meg, a kis Léna szülei szeme fénye. A Mekinek becézett sztár büszke, hogy lánya sportos, remekül beszél angolul, kitűnő tanuló - még a matematikát is szereti.  

- Iszonyú mozgásigénye van, nagyon szereti a sportokat, velem még egy futballmeccset is végignéz, a Forma-1 persze mindent felülír. Nagyon jól úszik, de én nem akarom semmi versenyszerű felé tekerni. Amerikai iskolába jár, ahol magyarul nem is szólalnak meg, így Léna gyönyörű angol kiejtéssel beszél. Kitűnő tanuló, a matematikát nagyon szereti, ennek örülök, mert én matek-fizika beállítottságú vagyok - mesélte az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Nézd meg képes összeállításunkban az idős magyar sztárapukákat és kislányaikat!

Az Omega énekese megmutatta luxusotthonát

Kóbor János, az Omega együttes tagja betekintést engedett pazar, medencés luxusotthonába. Nézd meg az énekes villáját kívülről-belülről!

Az Omega énekese megmutatta luxusotthonát! Képeken Kóbor János családi háza

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük