Ő lenne Hunyadi Donatella új párja? Így buktak le nyilvánosan

Hunyadi Donatellát egy titokzatos férfi oldalán fotózták le nyilvánosan. Abból, ahogy viselkedtek, nagy esély van rá, hogy együtt vannak.

hunyadi-donatella
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyon úgy tűnik, hogy Hunyadi Donatellára rátalált a szerelem: a találgatásokkal ellentétben viszont nem a profi táncos, Bődi Dénes lett a párja.

Azóta, hogy a 22 éves szépség szerepelt a Dancing with the Stars idei évadában, sokan találgatták, vajon több alakult-e ki közte és táncpartnere között, mint barátság. Pláne azután rebesgették ezt, hogy az egyik koreográfiájukat egy csókkal fejezték be.

Hunyadi Donatella állítólagos párjával lesifotókon 

A friss lesifotók alapján, amelyek az édesanyja 2024-es naptárjának dedikálásán készültek róla, nem Bődi Dénes lehet az a férfi, aki elrabolta a szívét: egy titokzatos fiatalember mellett fotózták le, szemtanúk állítják, kézen fogva sétáltak a nyilvános eseményen.

A Bors cikkében nézheted meg a róluk készült képeket.

A felvételeken látszik, a férfi többször megsimogatta Hunyadi Donatella combját, a testbeszédük arról árulkodik, nem csupán barátokként mentek a rendezvényre. 

A rajongók azért is biztosak benne, hogy Kiszel Tünde lánya szívét elrabolták, mert korábban utalt rá, hogy a szerelem terén sínen van az élete. Emellett arra is, hogy az idei karácsonya rózsaszín ködben fog telni.

Hunyadi Donatella apja

Hunyadi Donatellát az édesanyja szinte egyedül nevelte fel, nem hiányolja az édesapját, aki szülőként nem igazán vette ki a részét az életéből.

Kiszel Tünde évekig titkolta, ki a lánya apja: Donatella kétszer találkozott vele gyerekként

Hunyadi Donatella nem tud apaként tekinteni arra a férfira, akivel 18 éves koráig kétszer találkozott.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük