Cuki fotók! Hujber Feri 2 éves kisfiától te is elolvadsz
Bár a szülés körül teljes hírzárlat volt, Hujber Feri az RTL Klub kameráinak mégiscsak megmutatta kisfiát, Noelt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hujber Ferenc kétségtelenül hazánk egyik legdögösebb színésze, akiért a Valami Amerikával való berobbanása óta nők ezrei rajonganak. Ám a jóképű sztár szíve már évek óta foglalt, 2008 októberében pedig kisfia, Noel is megszületett.

Hujber és felesége, a hajdani UFO együttesből ismert Tölgyesi-Khell Cynthia igyekeztek a nagy eseményből kizárni a médiát, és titokban tartani a csöppség világrajöttének pontos dátumát.

Titokban tartották a pontos dátumot

A szülés körül minden rendben zajlott, a kórházi személyzet diszkréciójának köszönhetően pedig a bulvársajtó képviselői nem zavarták meg jelenlétükkel az újdonsült családot.

A büszke apa akkor azt nyilatkozta, nem fogja rejtegetni kisfiát, és ígéretéhez hűen 2009 novemberében az RTL Klub Reggelijében megmutatta Noelt a tévénézőknek.

Megváltozott, mióta apa lett

A csöppség meglepő nyugalommal viselte a műsorvezetők érdeklődését, láthatóan a kamerák sem feszélyezték, arcán pedig ott ült a jellegzetes, huncut mosoly, amely igencsak emlékeztet apukájáéra.

Hujber Feri jóval nyugodtabb tempóban éli az életét, mióta édesapa lett.

Bulizás helyett a családjához siet haza forgatás vagy fellépés után, és örömmel besegít kedvesének a pelenkázásban és fürdetésben is.

Ezt is szeretjük