Kiderült, Hujber Feri miért akadt ki A Konyhafőnökben - Kiviharzott a stúdióból
Hujber Ferenc A Konyhafőnök VIP első kötényszerző napján összeomlott, és otthagyta a stúdiót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Már A Konyhafőnök VIP idei évadának promójában láthattuk, hogy abban a rég látott Hujber Ferenc is szerepelni fog - a három éve Angliában élő színész csak a műsor miatt tért haza Magyarországra -, és hogy az egyik adásban mindenkit faképnél hagy. 

Ez az adás a csütörtök esti, kötényszerző nap volt: megköszönte a részvételt, aztán elhagyta a főzőstúdiót. 

Hujber Ferenc ezért borult ki A Konyhafőnök VIP-ban

Hujber Feri megcsúszott az idővel, nem volt elégedett a szuvidált nyúlgerinccel és a mellé készített kukoricamártással, chilis kukoricasalátával. A séfek is látták rajta, hogy teljesen szétcsúszott, amikor könnyes szemmel tálalta eléjük az elkészített ételét, kérdezték is tőle, hogy valami baj van-e. 

hujber-ferenc-konyhafonok-vip
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Nincs. Megkönnyítem a dolgot. Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy itt lehettem. Szeretnék majd legközelebb A Konyhafőnök Mosogató VIP-ba jönni, és nagyon szépen köszönöm itt a lehetőséget - mondta, majd kiviharzott a stúdióból. 

A két sztárséf, Rácz Jenő és Sárközi Ákos, valamint a többi versenyző arcára volt írva a döbbenet, megszólalni sem tudtak, Fördős Zé pedig a színész után szaladt. Hujber Feri sírva mondta el neki, hogy azért jött ki, mert így a többieknek, akik tényleg sokkal jobbak nála, van esélyük.

Ő se negyven százalékon tud teljesíteni, ahogy most, neki a száz se jó, csak a 120 százalék, és most nagyon meg akarta mutatni, mit tud. Nem így sikerült, őt pedig ne tartsák bent kegyelemből, mert nem méltó arra, hogy tovább versenyezzen. Tudta, ha még végig kell hallgatnia a séfektől, miért nem jó az étele, akkor össze fog omlani kilenc-tíz ember előtt, és nem akarta, hogy a nézők ezt lássák belőle. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fördős Zé közölte vele, nem az ő dolga eldönteni, ki mennyire jó, abba még neki sincs beleszólása, ki kap kötényt, majd a séfek eldöntik. 

- Olyan van, hogy valakiben a séfek látnak valamit, még akkor is, ha a kaját elszúrták, de mi még sajnálni nem sajnáltunk senkit úgy, hogy bent tartottuk volna. Végignyomod az egészet, és utána te eldöntöd, hogy mire vagy méltó? (…) A verseny lényege az, hogy akkor menj haza, ha valaki elküld innen. Gyere vissza, kóstolják meg a kajádat, és ha az nem lett jó, akkor azt vedd tudomásul. 

fordos-ze2
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

A 46 éves sztár végül visszament, és bocsánatot kért a viselkedéséért. Fördős Zé a kóstolás után közölte vele, boldog lenne, ha egy elszúrt nyúlhús és püré olyan lenne, mint ez, amit Hujber Feri szerint elszúrt, mert mind a kettő nagyon finom lett. Sárközi Ákos nem értett vele egyet abban, hogy nem tud szuvidálni, mert tökéletes nyúlgerincet rakott le elé, a saláta és a kukoricapüré is tetszett neki, de dühös volt rá, mert kötényt akart neki adni, de a hiszti miatt nem adott.  

- Tényleg nagyon sajnálom, mert amióta bejöttél, nekem egy nagyon kellemes személyiség vagy, aki pörög a konyhában, aki maximalista, aki nem akar alulteljesíteni. Én hittem benned egészen idáig. Nekem ez talán föl is tette az i-re a pontot, hogy kimentél innen. Soha, de soha nem történt még ilyen a versenyben. Én ezt nem tudom tolerálni. 

hujber-ferenc-racz-jeno
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Viszont látom benned az akaratot, az érzékenységet, de nem tudom, hogy mire megyek veled. És ha holnap is kisétálsz? Holnapután, azután, mi történik? Tudod mit? Én, és sose járok könnyű úton, és úgy érzem, egy nagy kihívás vagy. Kapsz egy kötényt - mondta neki Rácz Jenő.  

Miután a séf bizalmat szavazott neki, Hujber Ferenc a kulisszák mögött azt mondta, jöhet bármi, meg fogja mutatni a séfnek, mit tud, nem hagyja cserben. 

Rácz Jenő párja bikiniben

A sztárséf és barátnője, Gyuricza Dóri januárban Mexikóba menekültek a tél elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük