Hosszú Katinka meglepő dolgot árult el! Ezért a magyar műsorvezetőért van oda
Hosszú Katinka a Feminának árulta el, kiért rajong.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év sportolói díját nyerte meg 2015-ös Story-gálán Hosszú Katinka, aki az estére férjével, Shane Tusuppal érkezett.

A 25 éves háromszoros világbajnok magyar úszónő a Feminának elmondta, nagyon élvezi, hogy meghívást kapott egy ilyen eseményre, mert máskor nincs alkalma estélyibe bújni.

Ezért a tévésért rajong

Mostani ruháját egyik stylist barátnője választotta számára, elmondása szerint sajnos nincs ideje elmenni vásárolni, igy ez könnyebbség volt a számára. Hosszú Katinka azt is elmondta, talán elfogult a sportolókkal szemben, de nagyon örül, hogy a Story magazinnak most már van egy ilyen kategóriája is, és itt is képviselni tudják magukat.

- Nem szoktam ilyen eseményeken részt venni, de jó ilyen közegbe is eljönni, és találkozni színészekkel és színésznőkkel, olyanokkal, akiket a tévében néztem még gyerekként. Ez nagyon érdekes a számomra - mondta el lapunknak.

Elárulta, régóta Majka nagy rajongója, így számára az volt az est fénypontja, hogy személyesen találkozhatott és beszélhetett a műsorvezetővel.

Tavaly minden versenyen, amin csak elindult, érmet szerzett az úszónő, és mint mondta, most sincs egy perc megállás sem. Folyamatosan edz, egész évben lesznek kisebb, valamint nemzetközi meghívásos versenyek, amiken helyt akar állni. De a legnagyobb kihívás 2015-ben a világbajnokság lesz, amelyet az oroszországi Kazánban tartanak. 

A Story-gála sztárjai

A Story-gálán felvonult a magyar hírességek színe-java, nézd meg őket összefoglalónkban!

Ezt is szeretjük