Hosszú Katinka kislányát öleli az uszodában: az elbukott olimpiáról ezt üzente

A háromszoros olimpiai bajnok először szólalt meg, miután nem jutott ki a párizsi ötkarikás játékokra.

Hosszú Katinka a párizsi olimpiáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinkának 400, majd 200 méter vegyesen sem sikerült megúsznia Rómában a hétvégén az olimpiai szintet, így nem lehet ott a párizsi ötkarikás játékokon. Az Iron Lady a történtek után a közösségi oldalán üzent.  

Hosszú Katinka a párizsi olimpiáról

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő a közösségi oldalán reagált először a történtek után.

„Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél. Azt hiszem ezt én már nyugodt szívvel mondhatom, hiszen az úszásban már minden lehetséges cél sikerült és mindig a folyamat adja a boldogságot, nem a siker… Nekünk egy nagyon boldog évünk van. Köszönöm a rengeteg üzenetet, jó volt megpróbálni kijutni az olimpiára! Mondanám, hogy majd legközelebb sikerül…” - írta posztjában. 

A nyitóképen 2023 augusztusában született kislányát öleli a szabadtéri uszodában, és a fotóválogatás képein hol Hosszú Katinkát látjuk úszni, hol pedig gyermeke szerepel a felvételen. Mint írta, az úszásban már minden kitűzött célt elért, és sosem a célt, hanem az elért utat tartja fontosnak, ezért örül, hogy megpróbált kijutni. Nagyon boldog ez az évük, a 35 éves sportoló anyaként és úszóként is igyekszik helytállni, kislánya  augusztusban ünnepli az első születésnapját.

A 49 éves Egerszegi Krisztina friss fotón: így öleli az úszónőt Darnyi Tamás

Egerszegi Krisztinával és Darnyi Tamással egy másik úszó olimpiai bajnok, Risztov Éva posztolt közös képet.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Kovács Tamás 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük