Hosszú Katinka biztosan kibékül Tusuppal a magyar műsorvezető szerint

Sebestyén Balázs szerint Katinkáék tuti kibékülnek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December vége óta nemcsak az egész ország, de már a külföldi sajtó is élénk érdeklődéssel követi nyomon, hányadán áll Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága. Az ünnepek után kezdtek el arról cikkezni a hazai lapok, hogy a sportoló sztárpár külön karácsonyozott, majd december 29-én az úszónő Facebook-posztban erősítette meg: "kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül". Mindenki izgatottan várja, a csütörtöki M4 Sport - Az Év Sportolója-gálán együtt jelennek-e meg, és nyilatkoznak-e. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságával a Rádió 1 Balázsék című műsora is foglalkozott kedd reggel. Sebestyén Balázs meg van róla győződve, hogy a sztárpár kibékül. Hogy ezt mire alapozza? Megérzés, amiben annyira bízik, hogy tízezer forintot fel is tett rá, a fogadásba pedig Vadon Jani és Rákóczi Feri is beszállt. A rádiósok a kibékülés határidejének 2018. március elsejét nevezték meg. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup hétfőn, edzés után közösen hagyták el a Duna Arénát, de külön kocsival távoztak. Tegnap délelőtt Katinka az edzőteremből is posztolt egy fotót: a mellé írt szöveget természetesen ezúttal is mindenki úgy értelmezte, ahogy akarta. Ma az Iron Lady egy nő társaságában ment be a sportlétesítménybe, amikor férje éppen elindult haza. 

Ezt is szeretjük